| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
emc Expert

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 3:15 pm Předmět: Re: Sháním SW na zlomení hesla do Windowsů |
|
|
| Ice napsal: | Sháním sw na zlomení hesla do windows...
raději zjitění hesla popř změnu hesla či uplné vymazání hesla |
Před dvěma týdny jsem nael skvělej prográmek. Zjistí heslo správce systému z guest účtu. A pokud se vůbec nemůe dostat do Wokýnek? Ani to není problém. Večer z domova to najdu a hodím sem link...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Rullez Pozorovatel

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
Velice jednoduché je přes instal CD Linuxu... je ke staení zdarma a rozlouskne wokna raz, dva... no nekdy tři
P.S jo koukam emc uz taky hodil odkaz...malo ctu a rychle odpovidam ... je to ten ophcrack LiveCD  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
Ice musis to nastavit v BIOSu aby ti to bootovalo z CD _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 4:45 pm Předmět: |
|
|
Administrátorský účet se nemusí jmenovat Administrator , nebo Admin. A co kdybys místo lámání hesla přeinstaloval Windows a má to rychlejí.
OPHCRACK je tuím do 14 znaků hesla a chtěl bych vidět někoho kdo si dává delí heslo.
Ale kdyby jsi to chtěl přeci jen zkusit, tak hned první odkaz co vyběhl v googlu by ti měl pomoct.
http://www.pendrivelinux.com/2007/06/12/creating-a-bootable-usb-ophcrack/
Výsledek by měl vypadat takto
http://www.youtube.com/watch?v=tmOsPtXg4SI
Info o OPHCRAK http://wiki.airdump.net/Ophcrack
Myslím, e v poslední verzi zvládá ophcrack i speciální znaky, ale nevím zda se do toho řadí i háčky a čárky. Stejně se mi zdá divný, e by si někdo dával heslo delí ne 14 znaků a jetě pouíval diakritiku. A jak to vlastně ví, e jsou tam háčky a čárky?
Jinak prográmky na tvorbu bootovacích USB FLASH disků pro jiné systémy (mS-DOS) jsou třeba FLASH BOOT, nebo HP FLASH BOOTER
P.S. http://www.bootdisk.com/pendrive.htm _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 4:59 pm Předmět: |
|
|
| Ice napsal: | | emc napsal: | Ice
já jsem úspěně otestoval OPHCRACK |
ten jsem zkouel ale nezabral mi  |
Aha to jsem opět přehlídl (má tu moc příspěvků za sebou ), tak jestli ti nezabral OPHCRACK - live CD, tak bych se dál do ničeho nepoutěl. Take formát HD a nová instalace... to ti radím já  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 5:34 pm Předmět: |
|
|
| LUB napsal: | | A co kdybys místo lámání hesla přeinstaloval Windows a má to rychlejí. |
to ano. predpokladam ze ti ide hlavne o data. neda sa proste prehodit disk do ineho PC a skopirovat co treba (neviem neskusal som to nikdy len ma to teraz napadlo..) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
ragamix: U klasickyho PC to jde. Delal jsem to uz nekolikrat, ze se HD z ktereho chces vytahnout data nastavi jako sekundarni a hlavni disk ho vidi jako dalsi jednotku. Ice ma ale notebook a z neho vyndavat HD nebude az tak snadny, takze ma o zabavu postarano jestli opravdu potrebuje data zachranit. A co se Ice zeptat byvaleho majitele na heslo? Predpokladam ze sis to nezahesloval sam  _________________
|
| Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 6:31 pm Předmět: |
|
|
| LUB napsal: | | HD z ktereho chces vytahnout data nastavi jako sekundarni a hlavni disk ho vidi jako dalsi jednotku. Ice ma ale notebook a z neho vyndavat HD nebude az tak snadny |
Kadopádně, pokud selou ostatní monosti, tak je to proveditelný. Dokonce existují i kabelové redukce, take ten notebookovej HDD se dá zapojit do klasického PC.
Tady jetě něco pro případ, e některé sloky na disku budou "zaheslovány".
http://forum.utorrent.cz/viewtopic.php?t=585
EDIT:
Jsem moná blbej a pomalu mi to myslí, ale co takhle nabootovat z CD XP nainstalit do toho notebooku dalí kopii Windows XP? Myslím do jiné sloky bez výmazu čehokoli na disku. Pak provést převzetí vlastnictví sloek dle tipu výe... |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
cernohorsky.martin Pozorovatel
|
Zaslal: út březen 04, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
Napadlo me, ze by sel pouzit program Acronis.
Nainstalovat si Acronis na nejaky komp, udelat si boot cd(pokud CD nejde, tak na flashku), zapojit ntb do site, ntb nabootovat z flashky do programu acronisu, vybrat data k zalohovani a ty zazalohovat na pc v siti.
Pokud mas moznost externiho disku k ntb, tak je to jeste snazsi  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
takze sa ti to podarilo.. super si ozaj sikovny
PS ja viem ze uz to dlho slubujem ale snad tento rok uz konecne dobehnem  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
| Ice napsal: | co kdy je sloka nastavená jako soukromá?
popř do win je heslo delí jak 14 znaků? |
pokud spustí jinou kopii windows(nová instalace či jiné pc), pak jako správce pc (se známým heslem) můe převzít vlastnictví sloky jiného uivatele bez znalosti jeho hesla, postup viz. odkaz výe
| Ice napsal: | | svého času jsem měl heslo na login do sítě heslo jen z číslic a to mělo asi 120 znaků. to jsem si dokonce i pamatoval a tukal poslepu. |
ílenče  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 10:21 pm Předmět: |
|
|
| Ice napsal: | | ale to pak nedám do původního stavu u tam bude nová instalace nebudou fungovat naistalované programy a aplikace |
Kdy se kácí les...
Pokud chce pouívat původní konfiguraci, pak nic jiného, ne prolomení hesla nepadá v úvahu...
Podle mě je to zbytečná námaha. Přeinstalace systému by vyla rychleji a bez námahy. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|