Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
emc Expert

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 3:15 pm Předmět: Re: Sháním SW na zlomení hesla do Windowsů |
|
|
Ice napsal: | Sháním sw na zlomení hesla do windows...
raději zjitění hesla popř změnu hesla či uplné vymazání hesla |
Před dvěma týdny jsem nael skvělej prográmek. Zjistí heslo správce systému z guest účtu. A pokud se vůbec nemůe dostat do Wokýnek? Ani to není problém. Večer z domova to najdu a hodím sem link...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rullez Pozorovatel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 5:01 pm Předmět: |
|
|
Velice jednoduché je přes instal CD Linuxu... je ke staení zdarma a rozlouskne wokna raz, dva... no nekdy tři
P.S jo koukam emc uz taky hodil odkaz...malo ctu a rychle odpovidam ... je to ten ophcrack LiveCD  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: pá únor 29, 2008 9:58 pm Předmět: |
|
|
Ice musis to nastavit v BIOSu aby ti to bootovalo z CD _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 4:45 pm Předmět: |
|
|
Administrátorský účet se nemusí jmenovat Administrator , nebo Admin. A co kdybys místo lámání hesla přeinstaloval Windows a má to rychlejí.
OPHCRACK je tuím do 14 znaků hesla a chtěl bych vidět někoho kdo si dává delí heslo.
Ale kdyby jsi to chtěl přeci jen zkusit, tak hned první odkaz co vyběhl v googlu by ti měl pomoct.
http://www.pendrivelinux.com/2007/06/12/creating-a-bootable-usb-ophcrack/
Výsledek by měl vypadat takto
http://www.youtube.com/watch?v=tmOsPtXg4SI
Info o OPHCRAK http://wiki.airdump.net/Ophcrack
Myslím, e v poslední verzi zvládá ophcrack i speciální znaky, ale nevím zda se do toho řadí i háčky a čárky. Stejně se mi zdá divný, e by si někdo dával heslo delí ne 14 znaků a jetě pouíval diakritiku. A jak to vlastně ví, e jsou tam háčky a čárky?
Jinak prográmky na tvorbu bootovacích USB FLASH disků pro jiné systémy (mS-DOS) jsou třeba FLASH BOOT, nebo HP FLASH BOOTER
P.S. http://www.bootdisk.com/pendrive.htm _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 4:59 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | emc napsal: | Ice
já jsem úspěně otestoval OPHCRACK |
ten jsem zkouel ale nezabral mi  |
Aha to jsem opět přehlídl (má tu moc příspěvků za sebou ), tak jestli ti nezabral OPHCRACK - live CD, tak bych se dál do ničeho nepoutěl. Take formát HD a nová instalace... to ti radím já  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 5:34 pm Předmět: |
|
|
LUB napsal: | A co kdybys místo lámání hesla přeinstaloval Windows a má to rychlejí. |
to ano. predpokladam ze ti ide hlavne o data. neda sa proste prehodit disk do ineho PC a skopirovat co treba (neviem neskusal som to nikdy len ma to teraz napadlo..) _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
ragamix: U klasickyho PC to jde. Delal jsem to uz nekolikrat, ze se HD z ktereho chces vytahnout data nastavi jako sekundarni a hlavni disk ho vidi jako dalsi jednotku. Ice ma ale notebook a z neho vyndavat HD nebude az tak snadny, takze ma o zabavu postarano jestli opravdu potrebuje data zachranit. A co se Ice zeptat byvaleho majitele na heslo? Predpokladam ze sis to nezahesloval sam  _________________
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 6:31 pm Předmět: |
|
|
LUB napsal: | HD z ktereho chces vytahnout data nastavi jako sekundarni a hlavni disk ho vidi jako dalsi jednotku. Ice ma ale notebook a z neho vyndavat HD nebude az tak snadny |
Kadopádně, pokud selou ostatní monosti, tak je to proveditelný. Dokonce existují i kabelové redukce, take ten notebookovej HDD se dá zapojit do klasického PC.
Tady jetě něco pro případ, e některé sloky na disku budou "zaheslovány".
http://forum.utorrent.cz/viewtopic.php?t=585
EDIT:
Jsem moná blbej a pomalu mi to myslí, ale co takhle nabootovat z CD XP nainstalit do toho notebooku dalí kopii Windows XP? Myslím do jiné sloky bez výmazu čehokoli na disku. Pak provést převzetí vlastnictví sloek dle tipu výe... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
cernohorsky.martin Pozorovatel
|
Zaslal: út březen 04, 2008 6:49 pm Předmět: |
|
|
Napadlo me, ze by sel pouzit program Acronis.
Nainstalovat si Acronis na nejaky komp, udelat si boot cd(pokud CD nejde, tak na flashku), zapojit ntb do site, ntb nabootovat z flashky do programu acronisu, vybrat data k zalohovani a ty zazalohovat na pc v siti.
Pokud mas moznost externiho disku k ntb, tak je to jeste snazsi  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 9:19 pm Předmět: |
|
|
takze sa ti to podarilo.. super si ozaj sikovny
PS ja viem ze uz to dlho slubujem ale snad tento rok uz konecne dobehnem  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 9:43 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | co kdy je sloka nastavená jako soukromá?
popř do win je heslo delí jak 14 znaků? |
pokud spustí jinou kopii windows(nová instalace či jiné pc), pak jako správce pc (se známým heslem) můe převzít vlastnictví sloky jiného uivatele bez znalosti jeho hesla, postup viz. odkaz výe
Ice napsal: | svého času jsem měl heslo na login do sítě heslo jen z číslic a to mělo asi 120 znaků. to jsem si dokonce i pamatoval a tukal poslepu. |
ílenče  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: út březen 04, 2008 10:21 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | ale to pak nedám do původního stavu u tam bude nová instalace nebudou fungovat naistalované programy a aplikace |
Kdy se kácí les...
Pokud chce pouívat původní konfiguraci, pak nic jiného, ne prolomení hesla nepadá v úvahu...
Podle mě je to zbytečná námaha. Přeinstalace systému by vyla rychleji a bez námahy. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|