Obsah fóra

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

POZOR!!! Kriticky problem u V1?!
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Valentine One
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Josef
Anonymní

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2007 9:50 am    Předmět: Citovat

Jasně, ne každý má odvahu namontovat skutečný antiradar. Ono je jenom otázka času, než naši poslanci okopírují slovenský zákon a bude zákaz používání i detektorů a pak už to je jedno a jammery se začnou prodávat jako na běžícím páse Smile
shwaara
Expert

Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky

PříspěvekZaslal: pá prosinec 28, 2007 5:37 pm    Předmět: Citovat

mno neviim... IMHO se budou jammery prodavat stejne, jen klesne prodej detektoru. Kdo ma odvahu jit mimo zakon, je mimo nej uz ted. Zakaz detektoru to moc nezmeni.

Jsem radarově senzitivní Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
bpavel
Pozorovatel

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2008 6:06 pm    Předmět: Citovat

Dneska dopoledne jsem jel Švehlovou ulicí k Intersparu, na klasickém místě u Shellky Loc: 50°3'26.086"N, 14°30'44.528"E
postavená civilní červená Oktavie + trojnožka (myslím že to byla ta samá, co nedávno nafotil Swarra) Protože se jedná o známé místo zpomalil jsem na předpisovou rychlost, před průjezdem kolem trojnožky mne minulo auto, které jelo něco málo rychleji než já současně se zamnou rychle přibližovala zelená Oktavie, V1 ani nepípnul, tak jsem si myslel, že to měli vypnuté. Zcela mne však vyděsilo když se od krajnice vyřítil policista, auto které jelo předemnou a zelenou dojíždějící Oktavii stáhnul. Udělal jsem dalších 5 průjezdu kolem radaru a pokaždé někoho rychleji jedoucího vzali. Nedalo mě to a zastavil jsem si přímo na pumpě proti trojnožce a vyzkoušel postup vypnout a zapnout V1, na první pohled se nic nezměnilo, pak asi na 1 vteřinu zareagoval detekcí a pak zase nic.
Myslíte že má V1 je nemocná? Měl jsem již řadu pozdních detekcí ale takovouhle nulu ještě ne.
shwaara
Expert

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2008 6:38 pm    Předmět: Citovat

Ze by byla rozladena i tahle trojnozka? Cudne. To mi prijde, ze tu policie cte nase forum a po jeho precteni naschval rozladila radary:D
Az ji potkam, kouknu na jeji frekvenci.

gebič
Anonymní

PříspěvekZaslal: so leden 05, 2008 8:28 pm    Předmět: Citovat

shwaara napsal:
Ze by byla rozladena i tahle trojnozka? Cudne. To mi prijde, ze tu policie cte nase forum a po jeho precteni naschval rozladila radary:D
Az ji potkam, kouknu na jeji frekvenci.

Jj tahle trojnozka mi taky obcas hodi pro me neznamou frekvenci na Targetu... Klasika mam 34.116 nebo 117 a u tyhle jsem mel i 34.114... Shocked Ale Target vzdy proti ni mel cca 300m az 400m a po smeru nejhorsi jsem mel okolo 170m... Takze spokojenost ale frekvence litala jako blazen... Exclamation Exclamation
x2005
Expert

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 9:13 am    Předmět: Citovat

bpavel napsal:
Myslíte že má V1 je nemocná?

Když už jsi stál u té trojnožky, tak to chce přepnout V1 do reimu Ka SuperWide (nejlépe "A") a udělat ještě jeden průjezd. Reakce detektoru bude až v paprsku, ale bude. Také se mohlo jednat o měření "podle oka"...... Ale pokud sebou nemᚠBela s zobrazováním frekvence, tak se to nedozvíme.
marsal
Pozorovatel

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 11:13 am    Předmět: Citovat

Měření "od oka" bych nevylučoval, že jsem s ním setkal několikrát, zejména před koncem "šichty". Pozná se to i podle toho, že zastavují jen dražší auta, které jedou viditelně rychle a předjíždí.
pepek
Expert

PříspěvekZaslal: ne leden 06, 2008 10:12 pm    Předmět: Citovat

Koukám, že sousedi ABela musí zjevně mít vždy něco extra
Josef
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 9:31 am    Předmět: Citovat

marsal napsal:
Měření "od oka" bych nevylučoval, že jsem s ním setkal několikrát, zejména před koncem "šichty". Pozná se to i podle toho, že zastavují jen dražší auta, které jedou viditelně rychle a předjíždí.

To se mi moc nezdá, právě ti řidiči drahých aut jsou nejvíce lakomí a chtějí vidět zásadně fotografii....
Eversober
Expert

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 5:39 pm    Předmět: Citovat

hmmm...že by další radar, který V1 nedeteguje?? Tak to se sbírka a tím i procento neúspěchu, nepříjemně zvyšuje Confused
LUB
Expert

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 7:28 pm    Předmět: Citovat

řidič BOB napsal:
Tak to se sbírka a tím i procento neúspěchu, nepříjemně zvyšuje Confused

No a to jsem si chtěl V1 koupit jako druhou hračku k vánocům. Nakonec jsem si koupil zrcadlovku. Aspoň si budu moc vyfotit soudruhy cajty s blbejma xichtama až zpomalím díky BELovi Mr. Green

Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky)
Josef
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 9:50 pm    Předmět: Citovat

Já myslím, že zbytečně plašíte, není žádný důkaz, že byl radar zapnutý a už z toho dedukujete, že V1 je k ničemu. To může být radar taky naladěn na 34.15GHz a pak bude Bel k ničemu Wink
gebič
Anonymní

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 10:10 pm    Předmět: Citovat

Josef napsal:
Já myslím, že zbytečně plašíte, není žádný důkaz, že byl radar zapnutý a už z toho dedukujete, že V1 je k ničemu. To může být radar taky naladěn na 34.15GHz a pak bude Bel k ničemu Wink

To muze, ale zatim nikde jsem na diskusi nevidel kriticky problem u Belu.. Mr. Green Jen u slavneho Valentina 1, ale je to tak, flojdi nejsou tupci, taky chteji mit vice penez, tak si radary rozladi a pak jsme vsichni v riti, ale me zatim Target vzdy bezpecne a s predstihem na vertikal vzdy informoval!! Jelikoz hadat se s poldou, ze ma jinou frekvenci je asi pak hloupost.. Exclamation Exclamation
bpavel
Pozorovatel

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 10:10 pm    Předmět: Citovat

Ačkoliv jsem původně myslel, že si nikdy druhý detektor nepořídím, tak jsem dospěl k názoru koupit si jako zálohu BELa.
shwaara
Expert

PříspěvekZaslal: po leden 07, 2008 10:28 pm    Předmět: Citovat

Myslim, ze vozit 2 detektory je uz zbytecny... bud V1 nebo Bel, oba mi prijdou zbytecny. Ja dnes vratil druhyho Bela a uz taky jezdim jen s jednim Mr. Green

Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra -> Valentine One Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další
Strana 7 z 11

Přejdi na: