|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 9:50 am Předmět: |
|
|
Jasně, ne kadý má odvahu namontovat skutečný antiradar. Ono je jenom otázka času, ne nai poslanci okopírují slovenský zákon a bude zákaz pouívání i detektorů a pak u to je jedno a jammery se začnou prodávat jako na běícím páse  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá prosinec 28, 2007 5:37 pm Předmět: |
|
|
mno neviim... IMHO se budou jammery prodavat stejne, jen klesne prodej detektoru. Kdo ma odvahu jit mimo zakon, je mimo nej uz ted. Zakaz detektoru to moc nezmeni. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bpavel Pozorovatel
|
Zaslal: so leden 05, 2008 6:06 pm Předmět: |
|
|
Dneska dopoledne jsem jel vehlovou ulicí k Intersparu, na klasickém místě u Shellky Loc: 50°3'26.086"N, 14°30'44.528"E
postavená civilní červená Oktavie + trojnoka (myslím e to byla ta samá, co nedávno nafotil Swarra) Protoe se jedná o známé místo zpomalil jsem na předpisovou rychlost, před průjezdem kolem trojnoky mne minulo auto, které jelo něco málo rychleji ne já současně se zamnou rychle přibliovala zelená Oktavie, V1 ani nepípnul, tak jsem si myslel, e to měli vypnuté. Zcela mne vak vyděsilo kdy se od krajnice vyřítil policista, auto které jelo předemnou a zelenou dojídějící Oktavii stáhnul. Udělal jsem dalích 5 průjezdu kolem radaru a pokadé někoho rychleji jedoucího vzali. Nedalo mě to a zastavil jsem si přímo na pumpě proti trojnoce a vyzkouel postup vypnout a zapnout V1, na první pohled se nic nezměnilo, pak asi na 1 vteřinu zareagoval detekcí a pak zase nic.
Myslíte e má V1 je nemocná? Měl jsem ji řadu pozdních detekcí ale takovouhle nulu jetě ne. _________________ STI-R a LI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so leden 05, 2008 6:38 pm Předmět: |
|
|
Ze by byla rozladena i tahle trojnozka? Cudne. To mi prijde, ze tu policie cte nase forum a po jeho precteni naschval rozladila radary:D
Az ji potkam, kouknu na jeji frekvenci. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so leden 05, 2008 8:28 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Ze by byla rozladena i tahle trojnozka? Cudne. To mi prijde, ze tu policie cte nase forum a po jeho precteni naschval rozladila radary:D
Az ji potkam, kouknu na jeji frekvenci. |
Jj tahle trojnozka mi taky obcas hodi pro me neznamou frekvenci na Targetu... Klasika mam 34.116 nebo 117 a u tyhle jsem mel i 34.114... Ale Target vzdy proti ni mel cca 300m az 400m a po smeru nejhorsi jsem mel okolo 170m... Takze spokojenost ale frekvence litala jako blazen...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: ne leden 06, 2008 9:13 am Předmět: |
|
|
bpavel napsal: | Myslíte e má V1 je nemocná? |
Kdy u jsi stál u té trojnoky, tak to chce přepnout V1 do reimu Ka SuperWide (nejlépe "A") a udělat jetě jeden průjezd. Reakce detektoru bude a v paprsku, ale bude. Také se mohlo jednat o měření "podle oka"...... Ale pokud sebou nemá Bela s zobrazováním frekvence, tak se to nedozvíme. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marsal Pozorovatel
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 11:13 am Předmět: |
|
|
Měření "od oka" bych nevylučoval, e jsem s ním setkal několikrát, zejména před koncem "ichty". Pozná se to i podle toho, e zastavují jen draí auta, které jedou viditelně rychle a předjídí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: ne leden 06, 2008 10:12 pm Předmět: |
|
|
Koukám, e sousedi ABela musí zjevně mít vdy něco extra |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po leden 07, 2008 9:31 am Předmět: |
|
|
marsal napsal: | Měření "od oka" bych nevylučoval, e jsem s ním setkal několikrát, zejména před koncem "ichty". Pozná se to i podle toho, e zastavují jen draí auta, které jedou viditelně rychle a předjídí. |
To se mi moc nezdá, právě ti řidiči drahých aut jsou nejvíce lakomí a chtějí vidět zásadně fotografii.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po leden 07, 2008 5:39 pm Předmět: |
|
|
hmmm...e by dalí radar, který V1 nedeteguje?? Tak to se sbírka a tím i procento neúspěchu, nepříjemně zvyuje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: po leden 07, 2008 7:28 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Tak to se sbírka a tím i procento neúspěchu, nepříjemně zvyuje  |
No a to jsem si chtěl V1 koupit jako druhou hračku k vánocům. Nakonec jsem si koupil zrcadlovku. Aspoň si budu moc vyfotit soudruhy cajty s blbejma xichtama a zpomalím díky BELovi  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po leden 07, 2008 9:50 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, e zbytečně plaíte, není ádný důkaz, e byl radar zapnutý a u z toho dedukujete, e V1 je k ničemu. To můe být radar taky naladěn na 34.15GHz a pak bude Bel k ničemu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po leden 07, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Já myslím, e zbytečně plaíte, není ádný důkaz, e byl radar zapnutý a u z toho dedukujete, e V1 je k ničemu. To můe být radar taky naladěn na 34.15GHz a pak bude Bel k ničemu  |
To muze, ale zatim nikde jsem na diskusi nevidel kriticky problem u Belu.. Jen u slavneho Valentina 1, ale je to tak, flojdi nejsou tupci, taky chteji mit vice penez, tak si radary rozladi a pak jsme vsichni v riti, ale me zatim Target vzdy bezpecne a s predstihem na vertikal vzdy informoval!! Jelikoz hadat se s poldou, ze ma jinou frekvenci je asi pak hloupost..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bpavel Pozorovatel
|
Zaslal: po leden 07, 2008 10:10 pm Předmět: |
|
|
Ačkoliv jsem původně myslel, e si nikdy druhý detektor nepořídím, tak jsem dospěl k názoru koupit si jako zálohu BELa. _________________ STI-R a LI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: po leden 07, 2008 10:28 pm Předmět: |
|
|
Myslim, ze vozit 2 detektory je uz zbytecny... bud V1 nebo Bel, oba mi prijdou zbytecny. Ja dnes vratil druhyho Bela a uz taky jezdim jen s jednim  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|