Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 7:24 pm Předmět: |
|
|
Honza130 napsal: | jo aha... otazka reklamace.. ok, mam o 1 rok kratsi.. to se tady muze resit stale dokola, ale rozdil v cene 10tis byl pro me v tu dobu priorita. A jedna spatna detekce myslim neni hned na reklamaci, kdyz v jinych mistech je to v pohode.. |
Není to jenom o reklamaci...to jsem hodil jako téma, o kterém chci mluvit... To ostatní nechávám prodejcům
Pokud Ti V1 funguje, tak se není čeho bát... Pokud zklame, tak to jistě pozná
BTW: hrozně by mne zajímala reklamace a náklady na ní někam do USA No, ale kdy se to vyplatí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza130 Pozorovatel

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 7:29 pm Předmět: |
|
|
no pokud bych tam nemel nikoho znameho kdo je v CR behem roku minimalne 6x tak se to mozna nevyplati.
Ale pokud bych ted reklamoval V1 tak rozhodne ne postou ale proste bych mu ho pribalil do kufru a je to . _________________ ValentineOne 3.863 vertikálně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Effe Nováček
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 7:55 pm Předmět: |
|
|
Vím,e od nováčka to můe znít hloupě,ale proč srovnávat Bell s US V1?Spíe by to mělo být srovnání s US V1 a CZ V1,ne?Taky by mě zajímalo jestli je v nich rozdíl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:01 pm Předmět: |
|
|
Effe napsal: | Spíe by to mělo být srovnání s US V1 a CZ V1,ne?Taky by mě zajímalo jestli je v nich rozdíl. |
To je vtip? Jestli ne, tak jen stručně. V1 se nedělí na US a CZ...je to tatá verze a záleí jen na nastavení přístroje. Pouze u BELu se rozliuje CZ a US. Více informací doporučuji vstřebat zde z fóra  _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:14 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | BTW: hrozně by mne zajímala reklamace a náklady na ní někam do USA |
No, já bych to viděl takto (odhadem):
pota tam 500Kč
pota zpět 700Kč
clo 200Kč
dph 1600Kč
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:16 pm Předmět: |
|
|
Effe napsal: | Vím,e od nováčka to můe znít hloupě,ale proč srovnávat Bell s US V1?Spíe by to mělo být srovnání s US V1 a CZ V1,ne?Taky by mě zajímalo jestli je v nich rozdíl. |
No, v první řadě to nebylo myleno jako klasické srovnání...pouze jako testík, kde V1 začne detegovat... No a pak Bel není US ale RX65e, co je CZ verze a V1 je prostě V1  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:18 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | řidič BOB napsal: | BTW: hrozně by mne zajímala reklamace a náklady na ní někam do USA |
pota tam 500Kč
pota zpět 700Kč
clo 200Kč
dph 1600Kč
|
Návrat nahoru |
|
 |
Effe Nováček
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:20 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Effe napsal: | Vím,e od nováčka to můe znít hloupě,ale proč srovnávat Bell s US V1?Spíe by to mělo být srovnání s US V1 a CZ V1,ne?Taky by mě zajímalo jestli je v nich rozdíl. |
No, v první řadě to nebylo myleno jako klasické srovnání...pouze jako testík, kde V1 začne detegovat... No a pak Bel není US ale RX65e, co je CZ verze a V1 je prostě V1  |
patně jsem se vyjádřil,měl jsem dojem,e polemizujete o V1 koupené v USA a u nás. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:26 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | řidič BOB napsal: | BTW: hrozně by mne zajímala reklamace a náklady na ní někam do USA |
pota tam 500Kč
pota zpět 700Kč
clo 200Kč
dph 1600Kč
No nevim, proč bych měl platit clo a DPH u reklamace. Musí to vykázat do správného oběhu, pak by se platit nemělo. _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:36 pm Předmět: |
|
|
Effe napsal: | patně jsem se vyjádřil,měl jsem dojem,e polemizujete o V1 koupené v USA a u nás. |
Vechny V1 jsou koupeny v USA  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Effe Nováček
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:39 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Honza130 napsal: | řidič BOB napsal: | Honza130 napsal: | verzi mam 3.863.. |
Koupeno v CZ? |
to je u V1 snad jedno ne  |
Hmm, kdy myslí, e je...pak tedy je  |
Proč tedy tahle tajuplná odpoveď? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 8:58 pm Předmět: |
|
|
Effe: no comment Sorry  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Effe Nováček
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 9:10 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Effe: no comment Sorry  |
Promiň,jestli se tě to dotklo.Jen si zhruba týden pročítám zdejí fórum a snaím se si udělat o AR obrázek.Trochu jsem pokukoval o V1 a spíe se přikláněl k tomu,e bych si ho pořídil z USA a ty mě rozhodí,e v nich je rozdíl a vlastně není.Sorry  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 9:28 pm Předmět: |
|
|
Effe napsal: | Jen si zhruba týden pročítám zdejí fórum a snaím se si udělat o AR obrázek.Trochu jsem pokukoval o V1 a spíe se přikláněl k tomu,e bych si ho pořídil z USA a ty mě rozhodí,e v nich je rozdíl a vlastně není.Sorry  |
Nic se mne nedotklo Jenom nemám potřebu nikoho přesvědčovat o tom, e toto zařízení se "vyplatí" koupit v ČR.... BTW: na tomto fóru bylo o výhodnosti/nevýhodnosti napsáno ji mnoho stránek  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po listopad 19, 2007 9:48 pm Předmět: |
|
|
to Effe: Delej jak myslis, fakt tady toho je hodne napsano, takze jak se rika, kazdy je strujce sveho stesti...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|