|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt září 27, 2007 8:07 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych e to je celkem rozumná detekce i kdy o něco slabí ne měla moje 945CZ, ale věřím e dalími úpravami FW půjde jetě nahoru. Hlavně funguje na slunou vzdálenost a to je důleité. Mám pocit, e Opatovská je v detekci trochu jiná ne ostatní radary, lépe detekují detektory, které jsou umístěné níe, resp. na úrovni spodní části předního skla. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt září 27, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
Ze se dalsimi upravami firmware detekce zlepsi mi muze byt ukradeny, protoze ho uz mam doma:) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Pikusáček Nováček
|
Zaslal: čt září 27, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
Shwaara: Jak byste ohodnotili tuhle vertikalni (na obr. cervenou) detekci? Jeste normal, nebo uz podprumer?[/quote]
Já bych řekl podprůměr. Podle mě je standard na příjezdu někde na začátku dělení jízd pruhů... a na odjezdu na Vertilal, ve co je a za křiovatkou je pozdní detekce. Na vertikal by měla být min. někde na úrovni křiovatky. http://www.youtube.com/watch?v=vw8q-7SL8b8 Měl jsem 965 a ted 995 objema měly detekci +- stejnou. Doporučuji vyměnit u prodejce! Kamarád měl rx a měl detekci stejnou jako ty. Vyměnil ho a detekce výrazně lepí! Prostě není kus jako kus.
Ps: Kdo ví, jestli to není právě on... někdo ho koupit musí _________________ Bel 995 cz vertikal |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 6:35 pm Předmět: |
|
|
Tak dneska ráno, cestou do práce jsem potkal PČR v Podbabský...neodolal jsem a otočil se...
995CZ horizontálně, RX65e na "Snaila" - první se ozývá 995tka
http://www.youtube.com/watch?v=LzjxAT5M6P4 |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: st říjen 24, 2007 6:42 pm Předmět: |
|
|
Ti monocajti jsou docela v zajímavém úhlu vúči silnici na které jsou měřená auta....nebo se dá hlava radaru nějak potelovat? Jinak pěknej testík...u se mi stejskalo po nových záběrech na fóru....díky _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: čt říjen 25, 2007 6:38 am Předmět: |
|
|
LUB: hlava se nechá potelovat...ale mám pocit, e má přednastavené 3 polohy - doprava, doleva a rovně...
Co úhel, ale fakt, e v tom místě je sníení rychlosti ze 70 km/h na 40 km/h - to je vychytávka... |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 12:00 pm Předmět: |
|
|
Napadlo me, jestli by se citlivost (nebo spis rychlost) detektoru nedala zvysit vypnutim laseroveho cidla. info, ze vas zmerili je vam stejne ve vetsine pripadu k nicemu (pokud se nemuzete vyberci hlidce vyhnout, popr. jestli rovnou fotili) a mozna by to zvysilo rychlost skenovani mikrovlnnych pasem. Zkousel to uz nekdo? Nejake zkusenosti? Nebo je to uz z logicko-technickeho hlediska apriori nesmysl? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
LUB Expert
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 4:15 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Napadlo me, jestli by se citlivost (nebo spis rychlost) detektoru nedala zvysit vypnutim laseroveho cidla. |
Teoreticky tím odlehčí procesoru, ale jeliko u má zapnuté stejně jen Ka pásmo a laser, tak u se to ani o moc zrychlit nedá...myslím to skenování pásem. Pomohlo by to v případě pouívání vícero pásem ne jen Ka... _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: pá listopad 09, 2007 5:59 pm Předmět: |
|
|
No to jsem prave myslel. Nicmene by me zajimalo, jak by se takove male odlehlceni procesoru projevilo v realnem zivote.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: so listopad 10, 2007 12:38 am Předmět: |
|
|
GOL robili podobny test: http://www.guysoflidar.com/august-2007/radar-detector-test.html --viz cast "Experimenting With Settings" myslim ze ci je detekcia laseru zapnuta alebo vypnuta ma len velmi maly alebo ziadny vplyv na rychlost detekcie Ka pasma.. a vlastne aj ostatnych
[upozornenie pre zaciatocnikov - US testy nemaju pre na ziadnu vypovedaciu hodnotu (ine radary, ine vykony..). v tomto pripade su ale aspon ciastocne pouzitelne na relativne porovnanie] _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: po prosinec 03, 2007 8:28 am Předmět: |
|
|
Dnes v 7:53 jsem jel po ulici Jugoslavskych partyzanu dolu, smerem od kulataku. Ke krizovatce z Rooseveltovy ulice prijizdela Octavia combi MP Praha se zapnutym radarem. Prekvapila me detekce. RX65E mam na vertikal, ale detekce max. 25-30m (prvni nesmely pipnuti). Sice prijizdeli ke mne kolmo, takze by nic nezmerili, ale i tak. Je tam dost budov, takze by se to mohlo dobre odrazet. Pravda, byl tam vyssi provoz, ale 30m mi prijde hrozne malo.
Moje souradnice v okamziku prvniho pipnuti: 50°6'10.41"N; 14°23'43.32"E
Priblizne souradnice MP v tom samem okamziku: 50°6'10.9"N; 14°23'44.2"E _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 6:07 pm Předmět: |
|
|
schwaara: tuhle jsme sledovali tkato vybavenou Octavii MP po Pze 6 a detekce RX65e, V1, V1 Remote a 975e byla velmi slabá...asi tak nasejno, jak píe... Zřejmě opravdu patné odrazy za jízdy... |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 6:08 pm Předmět: |
|
|
No to je dost, ze sem taky nekdo konecne neco napise:)
Jo, to bude asi ona.. Ale je to hnus, velebnosti. Co s tim? Ja se prece potrebuju na svuj detektor spolehnout! _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 6:18 pm Předmět: |
|
|
V pondělí, cestou Praha-ČB, se mi stala velmi zajímavá věc... Těsně před nájezdem na nový kus dálnice, přd Táborem, se mi ozval Bel RX65e zhruba tady: Loc: 49°28'42.78"N, 14°39'21.454"E. Myslel jsem, e to je FP a tak jsem si tu 50tku nevímal a jel dál... Pak mě ale napadlo, e jsem tudy jel před týdnem a RX65tka mlčela... Ale jeliko V1 mlčela, tak jsem to opravdu vyhodnotil jako FP.... Pokračoval jsem a u zastávky BUS (Loc: 49°28'23.082"N, 14°39'28.972"E) parkoval Octavie PČR a měřila..tedy spí čekala na kaffku, která to na té 50tce prolítne V1 se bohuel ozvala cca 10 m před autem (čili asi 20 m před měřením!)
RX65e měla detekci kolem 700 m!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: st prosinec 05, 2007 6:24 pm Předmět: |
|
|
schwaara: neboj...detekce RX65e je dobrá! tohle není "směroplatné" ( ) měření, kdy auto není nasměrováno tak jak má být a není připraveno měřit... kdy toti chtějí měřit auta za jízdy (jedoucí před nima), tak radarová hlava musí být rovně |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|