|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 8:09 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | Paprsek radaru má dostatečný rozptyl... |
Já bych si tím tak jistý nebyl... Moná by Ti stačilo nahlédnout na stránky Rametu, kde by si se dočetl, e to, co jsi napsal, je le jak vyitá Je to přesně obráceně - radary Ramer, které pouívá PČR i MP jsou pičkou ve své třídě
Jo a v 99,99% případů dekektor nechytá paprsek, ale pouze jeho odrazy
No, koukám, e dalí fundovaný prodejce je na světě |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 8:56 pm Předmět: |
|
|
Mno ale V1 3.863 za 16.000, to je brutalni cena... |
|
Návrat nahoru |
|
|
KlokanXM Člen klubu
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 8:59 pm Předmět: valentine1.net |
|
|
Zavítal jsem (ač spokojený majitel "druhořadého, podřadného a zezadu nechránícího Bel 965CZ) na ty stránky a dozvěděl jsem se stranou spoustu zajímavých věcí. Jako velký příznivce Sci-Fi tyto stránky doporučuju .
Nevím jak zde, ale jinde bývá zvykem si na link vyádat souhlas a větinou bývá i v grafickém provedení majitele odkazovaných stránek. Pak nebývá spor o to, zda je poznat, e link vede jinam.
PS: ta "rádobyinformace" o odkazu mimo web se stejně zobrazuje pouze při podrení myi, co větina lidí stejně neudělá. Rovnou kliknou. A grafické provedení odkazu k mylence "zdejí fórum" jen navádí.
Teda bejt adminem, u bych . _________________ Bel 965CZ (Service required - SelfCal 4 ---- čest jeho památce, bojoval statečně) |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 9:47 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | ...99,99% případů dekektor nechytá paprsek, ale pouze jeho odrazy |
A to co se ti odrazí je co? Chcánky? Stále je to paprsek, i kdy odraený. Take podle tebe maj kamioňáci smůlu, protoe antiradar se dá detekovat jeden metr nad vozovkou? ... Nevím jak ty, ale já mám alespoň středokolské vzdělání v elektronice a vlastním licenci radioamatéra, která mi dovoluje komunikovat mimo jiné i na mikrovlnách, kde úzký paprsek signálu směřujeme kvůli odrazu třeba na deové mraky... Tak si myslím, e úplný pako nejsem.
shwaara napsal: | Mno ale V1 3.863 za 16.000, to je brutalni cena... |
A někdo tě nutí si něco ode mě koupit? Pokud umí nakupovat levněji a se plnou zárukou, pak je to tvé plus. A kdy u rejpe, kritizuje taky OMV, e má draí benzín ne TESCO?
KlokanXM napsal: | ...druhořadého, podřadného a zezadu nechránícího Bel 965CZ... |
Asi u nejsem normální, protoe si vůbec nevzpomínám, e bych něco takového psal. Si podej s ABELem ruku. Proč bych měl chválit či kritizovat BEL, kdy jej neprodávám? Osobně si myslím, e BELy určené pro ČR jsou kvalitní a citlivostí s V1 srovnatelné. Dle situace jednou dosahuje lepích výsledků ten, jindy onen.
KlokanXM napsal: | "rádobyinformace" o odkazu mimo web se stejně zobrazuje pouze při podrení myi, co větina lidí stejně neudělá... |
Já nic nepodtrhávám. Nevím, co pouívá za prohlíeč. Můj FireFox to zobrazí za 0,6 sekund po najetí na odkaz. Zkusil jsem i IE7 a je to podobné. Tak e by pán pouíval Operu? Navíc v sekci "Návod" je doslova uvedeno
Navíc, pokud umí číst, po otevření stránek fóra zjistí, e URL adresa jaksi valentine1.net vůbec neobsahuje.
KlokanXM napsal: | Teda bejt adminem, u bych . |
Konzultováno se Zibby, schváleno.
------------------------------------
Co na závěr? Kdo chce psa bíti, hůl si najde, e?
Jinak myslím, teda můu se mýlit, ale nemá toto vlákno náhodou v názvu: Oznámení: Vítejte na antiradary-forum.com ! ? Tak tedy děkuji za milé přivítání. Něco to o vás vypovídá. Pokud někdo přijde na mé fórum, nikdy není nikdo vypráskán. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne říjen 28, 2007 10:35 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: |
shwaara napsal: | Mno ale V1 3.863 za 16.000, to je brutalni cena... |
A někdo tě nutí si něco ode mě koupit? Pokud umí nakupovat levněji a se plnou zárukou, pak je to tvé plus. A kdy u rejpe, kritizuje taky OMV, e má draí benzín ne TESCO? |
Ja vubec nerejpal:D Jen jsem vyjadril obdiv nad tou skvelou cenou. To je cely. Ta cena ve mne dokonce vyvolala sympatie, ktere ale zahy prodavajici zkazil svou vztahovacnosti. |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 12:02 am Předmět: |
|
|
emc napsal: | Jinak myslím, teda můu se mýlit, ale nemá toto vlákno náhodou v názvu: Oznámení: Vítejte na antiradary-forum.com ! ? Tak tedy děkuji za milé přivítání. |
A koho a proc bychom tady meli nekoho vitat? Dalsiho rychloprodejce, ktery se tady snazi udelat snadnou reklamu zdarma a do jedne, dvou radobyodpovedi nahusti x-odkazu na svuj web? Nebo si nekdo mysli, ze tady vsichni budou odvazani z toho, ze se objevil dalsi prodejce, ktery se snazi dost neomalene zviditelnit a i kdyz zatim neudelal nic pro prospech fora, chce hned vyuzivat jeho vyhody?
K cti EMC budiz receno, ze se aspon neco snazil odpovedet, i kdyz ty odkazy si mohl hned v prvni odpovedi odpustit, ale ostatni jenom prijdou, daji si tady vlastni reklamu a zase padi pryc.
Ja a Robert tady prispivame jiz rok a na Autorevue jiz nekolik let a dodnes se nekteri zakaznici ptaji, jak najit A-BELa a jakou ma www stranku. Odkazy v podpisu jsem si tady dal az po dlouhy dobe, jako reakci na podobnou neomalenou reklamu (VPE?).
Mozna jsem staromodni, ale kdyz nekam prijdu, tak se snazim nejdrive rozhlednout a pak se nenasilne zapojit, pokud budu stat za to a me rady budou k prospechu, tak me zakaznici budou kontaktovat sami. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 7:55 am Předmět: |
|
|
Pokud někdo napíe na e-shop "cena obsahuje DPH" a a ve veobecných podmínkách napíe, e "není plátce DPH" tak by zaslouil nakopat do prdele. Takováhle prasárna odpovídá kultuře "obchodníků" z poloviny 90-tých let.
Je pro mne výhodnějí nebýt plátcem DPH" - obvyklá formulace vychcánků a "velmi důvěryhodných"rychloobchodníků. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 4:30 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | řidič BOB napsal: | ...99,99% případů dekektor nechytá paprsek, ale pouze jeho odrazy |
A to co se ti odrazí je co? Chcánky? Stále je to paprsek, i kdy odraený. Take podle tebe maj kamioňáci smůlu, protoe antiradar se dá detekovat jeden metr nad vozovkou? ... Nevím jak ty, ale já mám alespoň středokolské vzdělání v elektronice a vlastním licenci radioamatéra, která mi dovoluje komunikovat mimo jiné i na mikrovlnách, kde úzký paprsek signálu směřujeme kvůli odrazu třeba na deové mraky... Tak si myslím, e úplný pako nejsem.
|
Milý radioamatére s licencí, pokud tedy nejsi úplný pako, tak bys mohl vědět, e je rozdíl, jestli něco deteguje přímo paprsek nebo odraený paprsek Rozdíl je toti v síle, kterou tyto dva paprsky mají... Snad i Tobě je jasné, e ten odraený je oslabený a tak se deteguje mnohem hůře a proto je potřeba vytvořit detektoru co moná nejvhodnějí podmínky pro snadnou (včasnou) detekci - v tomto případě vhodnou polohou... Pokud bys byl alespoň trochu v obraze ohledně detektorů, tak bys věděl i to, e rozdíl v citlivosti je i mezi umístěním na cloně a na palubce...
Tolik k Tvým znalostem problematiky AR - a to nemám ani středokolské vzdělání v oblasti elektoniky - pouze několik zkouek z fyziky K Tvým obchodním praktikám se ji velmi výstině vyjádřil pepek
Rád bych na Tebe apeloval, abys na ostatní diskutující reagoval v rámci slunosti - výrazy jako "chcánky a ojebat" si nech pro své kamarády nebo zákazníky... |
|
Návrat nahoru |
|
|
msp_x Expert
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 5:21 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Radioamatére s licencí, pokud tedy nejsi úplný pako, tak bys mohl vědět, e je rozdíl, jestli něco deteguje přímo paprsek nebo odraený paprsek Rozdíl je toti v síle, kterou tyto dva paprsky mají...Snad i Tobě je jasné, e ten odraený je oslabený a tak se deteguje mnohem hůře a proto je potřeba vytvořit detektoru co moná nejvhodnějí podmínky pro snadnou (včasnou) detekci - v tomto případě vhodnou polohou... Pokud bys byl alespoň trochu v obraze ohledně detektorů, tak bys věděl i to, e rozdíl v citlivosti je i mezi umístěním na cloně a na palubce... |
Na to bych se zeptal, proc by to melo byt lepsi? Rozptyl paprsku (dle specifikace) je 5 stupnu, to je 1.8m na 20m. U odrazeneho paprsku muzeme klidne dat jeste x2 a jsme na 4m. Ke vsemu to je situace proti zcela kolme stene (nerealne) a zcela vodorovne umistene hlave radaru (coz v realu take nebude).
Spise mi pripada, ze vyssi vyska instalace (primerene) je vyhodnejsi, protoze je nepatrne vyssi pravdepodobnost prijeti jeste nejakych odrazu od zeme.
Rozdil v intenzite mezi primym a odrazenym paprskem je celkem zrejmy a myslim, ze zde jde o zbytecne slovickareni, neb na instalaci to stejne nema vliv. |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 6:33 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: | Pokud někdo napíe na e-shop "cena obsahuje DPH" a a ve veobecných podmínkách napíe, e "není plátce DPH" tak by zaslouil nakopat do prdele. |
Jo, má pravdu, zaslouí!
Bohuel se noční aktualizace webu nějak nepovedla a zaktualizovaly se jen dvě stránky z pěti zamýlených. Nyní by to snad ji mělo být v pořádku. Pokud ne, zkuste klávesu F5 a pokud ani to nepomůe, pak mě prosím kontaktujte a já to prověřím a opravím. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 7:16 pm Předmět: |
|
|
msp_x napsal: | Na to bych se zeptal, proc by to melo byt lepsi? |
Já psal, e je něco lepí nebo horí??
Podle Tvé teorie by se pak odraený paprsek měl detegovat lépe, ne-li ten přímý...ale ono tomu tak není...odrazem paprsek ztrácí na intenzitě - to je také důvod, proč jej i v těch nejlepích podmínkách odrazu lze detegovat na +/- 500 m (myslím ten Ramerovej a nikoliv meřící cedule)... |
|
Návrat nahoru |
|
|
msp_x Expert
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 8:03 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | msp_x napsal: | Na to bych se zeptal, proc by to melo byt lepsi? |
Já psal, e je něco lepí nebo horí??
Tvoje teoretická logika je moná správná, nicméně praxe, praxe je úplně jiná!
Nemá smysl o tom vést polemiku...nainstaluj si AR do vozidla a uvidí, proč jsem napsal to, co jsem napsal |
Tim lepsi/horsi jsem myslel umisteni detektoru.
Pokud tedy vezmeme osobni automobil a umisteni prisavkou na sklo nahore na skle a dole na skle, kde bude lepsi detekce? Ja bych tipnul, ze rozdil je zanedbatelny.
řidič BOB napsal: | Podle Tvé teorie by se pak odraený paprsek měl detegovat lépe, ne-li ten přímý...ale ono tomu tak není |
S tim zcela souhlasim. Jenze ja to psal kvuli vysce umisteni detektoru. O tom, ze detekce odrazeneho signalu je lepsi nez primeho tam neni ani slovo. |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 9:52 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | pepek napsal: | Pokud někdo napíe na e-shop "cena obsahuje DPH" a a ve veobecných podmínkách napíe, e "není plátce DPH" tak by zaslouil nakopat do prdele. |
Jo, má pravdu, zaslouí!
Bohuel se noční aktualizace webu nějak nepovedla a zaktualizovaly se jen dvě stránky z pěti zamýlených. Nyní by to snad ji mělo být v pořádku. Pokud ne, zkuste klávesu F5 a pokud ani to nepomůe, pak mě prosím kontaktujte a já to prověřím a opravím. |
Kritika evidentně vedla ke zlepení. A nebylo lepí to udělat hned a pak se teprve zviditelnit? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 10:01 pm Předmět: |
|
|
msp_x: vechno souvisí se vím - a tohleto platí předevím u AR
Tam, kde bys očekával excelentní detekci, je mizerná a obráceně...tam, kde bys myslel, e nahoře bude dřívějí detekce, tak není... Co test proti radaru, to jiný výsledek |
|
Návrat nahoru |
|
|
Zibby Admin
|
Zaslal: po říjen 29, 2007 11:55 pm Předmět: |
|
|
po přečtení těch pár posledních příspěvků bych byl pro trochu klidnějí pokračování diskuze |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|