Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomíček Pozorovatel

|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 4:10 pm Předmět: Foto |
|
|
Ice napsal: | na to foto jsem taky moc zvědavý taky o něčem podném uvauju ale nejdříve zkusím sponu na clonu. |
Tak jsem to vyfotil aspoň mobilem, jak sem ty fotky dostanu??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomíček Pozorovatel

|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 4:43 pm Předmět: |
|
|
Tak pokus..
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 5:02 pm Předmět: |
|
|
Pěkně umístěno :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomíček Pozorovatel

|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 5:16 pm Předmět: |
|
|
JJ, otočil jsem zrcátko o 180st, tím se sníilo a vznikla mezera cca 7cm, kterou detektor sluně "vidí". Ochrana proti oslnění je jen barva, take mu nevadí. Zvenku to prakticky není vidět.
Kousek Al plechu, sucháč a drátěná objímka.. Měl jsem obavy, jestli mu vechen ten kov nebude vadit, ale detekce se nezměnila.Přívod vyveden z napájení lampičky.Práce na půl hodky..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 7:25 pm Předmět: |
|
|
pekne.. velmi pekneeee ale hlavne neviditelne _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 10:49 pm Předmět: |
|
|
945/960 má v menu monost otočení displeje vzhůru nohama. Pokud bude detektor vodorovně, tak se pro detekci nic nemění. A podle mě je to nová oktávka.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomíček Pozorovatel

|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 10:57 pm Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | 945/960 má v menu monost otočení displeje vzhůru nohama. Pokud bude detektor vodorovně, tak se pro detekci nic nemění. A podle mě je to nová oktávka.  |
Ano, přesně tak.. Koktávka ftédéíčku..Klasika.
Drák je na jedné straně pouze zahnutý za rám lampičky, na druhé je samořezka do tapecírunku (drelo by to i tak, ale já mám z druhé strany tapec. přilepenou kostičku dřeva).. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomíček Pozorovatel

|
Zaslal: čt listopad 02, 2006 11:04 pm Předmět: |
|
|
Taky jsem tak uvaoval.. Zdálo se, e je pod tapecírunkem dost místa a e to tam schovám celé.Bohuel v OII je pod tapec. tvarovaná výztuha..
Překrytí vhodným krytem, nerozeznatelným od tapec. je na pořadu přítě.
Spí asi zkusím sehnat na přední sklo nějakou tmaví fólii, pokud mono s certifikátem.. Myslím tím pouze horní protisluneční pás. Ta by to vyřeila částečně taky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomíček Pozorovatel

|
Zaslal: pá listopad 03, 2006 7:42 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | jj folie je taky good. není problém si ji nechat uřezat kdekoliv kde mají folie a nalepit ji zvládne kadý sám. ale otázka certifikace ale zatím jsem neslyel e by s tím měl někdo problém. |
No, jak na AR, tak autowebu se zrovna nedávno řeilo, e to bimbasové postihují. Na předním skle nesmí být nic, pokud je to fólie, musí mít nějaký certif. (ÚSMD?) kvůli propustnosti a tak.. Sám nevím, zjiuji..
Zkusím vyrobit z něčeho celý překryt detektoru, uvidíme. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 03, 2006 8:30 am Předmět: |
|
|
Nevím co řeíte s krytem. Poslanci jasně zamítli novelu silničního zákona a tak jsou detektory povoleny. Paragraf se nezměnil u celá léta a jedinou změnou je e antiradar nesmi pouívat nikdo, před tím pouze řidič  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomíček Pozorovatel

|
Zaslal: pá listopad 03, 2006 8:54 am Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Nevím co řeíte s krytem. Poslanci jasně zamítli novelu silničního zákona a tak jsou detektory povoleny. Paragraf se nezměnil u celá léta a jedinou změnou je e antiradar nesmi pouívat nikdo, před tím pouze řidič  |
Ále, ber to tak, e nás to baví....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 03, 2006 9:20 am Předmět: |
|
|
Já jen aby někdo nedostal infarkt, e u to vypuklo  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
landys Pozorovatel
|
Zaslal: pá listopad 03, 2006 11:38 am Předmět: |
|
|
Toto upevnění se mi moc líbí, hned jsem vyběhl do auta se podívat jak to tam mám já
Bohuel mám podobnou lampičku sklopenou o 45° do interiéru a tak by to detektor buď odklánělo příli od vodorovné polohy a nebo moc oddalovalo od stropu. Také zrcátko nemám lepené na sklo, ale na tyčce shora . Zelený pruh na vrchu skla by mě detektor taky krásně skryl a snad moc nevadil citlivosti...
Tak holt jetě chvíli zůstane na přísavkách závislý na mé lenosti jej vytahovat a zapínat na kadou cestu  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: pá listopad 03, 2006 12:05 pm Předmět: |
|
|
tomíček napsal: | Spí asi zkusím sehnat na přední sklo nějakou tmaví fólii, pokud mono s certifikátem.. Myslím tím pouze horní protisluneční pás. Ta by to vyřeila částečně taky. |
Bacha na typ fólie, antireflexní fólie je to samý jako determální sklo, take ti můe dost filtrovat signál ! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomíček Pozorovatel

|
Zaslal: so listopad 04, 2006 9:00 am Předmět: |
|
|
Snail: antireflexní folii na předním skle nepotřebuji..
Myslím klasickou (edou, zelenou, modrou..) folii - pás na horní hraně předního skla, průhlednou, ale tmaví, proti oslnění sluncem. Některá auta
mají ji z výroby zatmavený pás přímo ve skle.
Pak není detektor zvenku vůbec vidět.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|