Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Spáchali jste ji (bodovaný) přestupek? |
Zatím ádný přestupek |
|
62% |
[ 10 ] |
Pouze přestupek bez bodového postihu - vyřeen blokově |
|
18% |
[ 3 ] |
Pouze přestupek bez bodového postihu - v správním řízení |
|
0% |
[ 0 ] |
Bodovaný přestupek - vyřeen blokově |
|
12% |
[ 2 ] |
Bodovaný přestupek - v správním řízení |
|
6% |
[ 1 ] |
Ukecal jsem to / uplatil jsem to ;-) |
|
0% |
[ 0 ] |
|
Celkem hlasů : 16 |
|
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zibby Admin

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 12:19 am Předmět: |
|
|
zatím čistej  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
vasman Pozorovatel
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 7:21 am Předmět: |
|
|
Mi u chybí 3 body za 77 km/h v obci...od ledna kdy mi je sebrali jezdím podle předpisů ale ted si budu kupovat V1 take to bude jiná  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
jirkap Pozorovatel
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 8:05 am Předmět: |
|
|
Zatím snad nic nemám... ale jak u psal Robert, je moné, e něco mám, ale nevím o tom... _________________ Bel Vector 965 (CZ) v Peugeotu 406 :-)
TomTom+Poi v Nokii E65
Radary.cz - nick djj |
|
Návrat nahoru |
|
 |
landys Pozorovatel
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 9:14 am Předmět: Re: Správní řízení |
|
|
Jetě tu chybí jedna monost - jsem v očekávání co se z toho vyklube. Mají na to rok, take asi nebudu sám. I kdy natolik kuriózní věc se asi jetě nikdy nikomu nestala  _________________ BMW 530D Touring
BEL 945CZ, HTC Kaiser TomTom, ...
Stav bodového konta: 11: 5 aktivní četníci v Hradci Královém, 5 MÚ Kolín a 1 aktivní Cizinecká Znojmo. I když teď už snad o 4 méně
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 10:06 am Předmět: |
|
|
co take sa stalo? _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
landys Pozorovatel
|
Zaslal: čt červen 28, 2007 11:21 am Předmět: Veselá příhoda |
|
|
Byli jsme po práci na večeři a dal jsem si pivko. Za celý večer ádná hrůza, ale pak jsem se těsně před odjezdem nechal ukecat na jetě jedno malé a u jsem neměl čisté svědomí. Cestou domů jsem nechal na okamik zařehtat 250 kobylek a upoutal jsem pozornost čehosi udýchaného. Doma jsem byl pak při vystupování dostien a ejhle, četnická Fábka. Prý kontrola dokladů, atd. atd. a e to ze mě táhne a jestli jsem poil. Řekl jsem e ne a e tedy jestli jsem ochoten dýchnout. Odskočili pro přístroj a já si ústa vystříkal voňavým dezodorantem, aby u neměli kecy, e jsem cítit hospodou. Dýchnul jsem a ukázalo se 1,88 promile. U mě nenechali ani doparkovat, auto uprostřed silnice a e jedu s nima. U si nenechali nic namluvit, rovnou si mě odvezli, jetě okamitě v noci vzbudili prokurátora, přivolali státní zástupkyni a e bude zkrácené řízení. e prý "pane řidiči, o svých činech budete moct uvaovat za mříemi, spáchal jste závaný trestný čin". Kdy se mi to rozleelo v hlavě e je to sakra moc, ádal jsem opakování zkouky a na krev, oni e na krev pojedeme, a vydrím. Kdy se mě pak vyptávali, vzpomněl jsem dezodorant a bylo to jasný. Obsahuje toti m.j. alkohol. Fouknul jsem si znovu a ukázalo se 0,18 promile, dali mě podepsat dalích 5 papírů a vezli mě zpátky k autu  _________________ BMW 530D Touring
BEL 945CZ, HTC Kaiser TomTom, ...
Stav bodového konta: 11: 5 aktivní četníci v Hradci Královém, 5 MÚ Kolín a 1 aktivní Cizinecká Znojmo. I když teď už snad o 4 méně
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt červen 28, 2007 12:14 pm Předmět: |
|
|
zaujimava story.. 0.18 je OK kedze alkohol si telo moze vytvorit aj samo (raz som cital ze cca do 0.20 +/- promile) a menej ako 0.30 promile sa preto berie ako nula.
ozaj masinky im ukazuju promile alebo mg/l? u nas to pred par rokmi menili: 1 promile = 0.48mg/l (ak ked stale skoro vsade hovoria hladinu v promile kedze ludia su na to zvyknuti)
este jedna vec (prepac ale naozaj mi to neda) NABUDUCE NECHLASTAJ KED IDES SOFEROVAT TY MAGOR!! _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mikicz Pozorovatel
|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 10:36 am Předmět: |
|
|
otázka je patně poloena... Spáchal, ale zatím mě u toho nechytli  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ota Člen klubu

|
Zaslal: ne červenec 01, 2007 11:57 am Předmět: |
|
|
Jooo.Dva bodíky na kontě a 2500Kč v háji.Projíděl jsem vesnicí u Pardubic a za sloupem právě zvedal policajt laser.Nestačil jsem úplně dobrzdit,protoe za mnou to kalila dodávka.Myslím,e v tomto případě by ani V1.nepomohl.Domívám se,e pokud policajt nemá laser aktivní stále,pouze ho zmáčkne kdy vidí přijídět auto,trvá opravdu chvilku ne zaměří a jestli řidič po upozornění V1 nezaraguje okamitě.......tak BODÍKY.NEBO RÁNA ZE ZADU.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
dort Člen klubu
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 4:32 pm Předmět: |
|
|
jo v Lázních Bohdaneč mají laser snad non-stop buď z auta - a pojedu přítě vyfotím, ten černý póvl si tam hraje na tvrdé US BOYS v americké káře - málem jsem to nepobral v čem vem se mohou prohánět , anebo z křoví či za sloupem
Naposledy upravil dort dne po červenec 09, 2007 4:34 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|