Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: po květen 21, 2007 10:54 pm Předmět: |
|
|
Prichytit samolepicim suchym zipem primo na sloupek! Nikde neni psano, ze to musi byt striktne vertikalne nebo horizontalne, pokud na je to s mirnym naklonem, tak to bude mit minimalni vliv na funkcnost, ale bude to maximalne jednoduche, ucinne a dobre maskovatelne. A navic bude schovany i napajeci kabel. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marsal Pozorovatel
|
Zaslal: út květen 22, 2007 8:32 am Předmět: Test Čimická v. 3.861 versus v. 3.856 |
|
|
Přichycení suchým zipem budu zkouet, suchý zip u mám. Zatím se mi nezdá tvar sloupku, protoe je to dost zakřivené. Dalí otázka je montá a demontá (aby suchý zip nebyl dlouhodobě pevnějí ne lepidlo, které ho drí). Dalí otázka je, zda lepení na textilii nenechá stopu.
Nebo to myslíte přímo na palubku? Na spodní vodorovné ploe AR?
Shrnutí: detekce je super, problém je montá.
Zatím to řeím tak, e kdy jezdím sám, jezdín na "Antiradary Bel", mám AR skřípnutý kolmo v opěrce spolujezdce, drí tam pevně a není problém s umístěním napájecí ňůry.
Nemá někdo tip na nějaký drák? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út květen 22, 2007 8:49 am Předmět: Re: Test Čimická v. 3.861 versus v. 3.856 |
|
|
marsal napsal: | Nemá někdo tip na nějaký drák? |
ja pouzivam dicota keeper.. sice na 965 a horizontalne ale da sa otacat vsetkymi smermi takze ja by som to skusil. v baleni je drziak, prisavka s krkom a este nejaka sranda na prichytenie na palubnu dosku. najlepsie je to asi pricucnut na sklo. neni to mozno najelegantnejsie riesenie ale ucel splni a drzi to celkom pevne. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marsal Pozorovatel
|
Zaslal: st květen 23, 2007 9:45 am Předmět: Test Čimická v. 3.861 versus v. 3.856 |
|
|
Dnes jsem testoval V1 na Čimické, umístění vertikálně nalevo u sloupku řidiče (přilepený suchým zipem). Měřil jsme několik průjezdů a vzdálenost jsem odečítal přesně z navigace (kolik metrů zbývá k stacionáru).
Výsledem mne příjemně překvapil: 240 metrů proti směru jízdy a 420 metrů po směru jízdy !!
Otázkou stejně je, kolik metrů od stacionáru začíná radar měřit (neboli, kolik metrů mám na zpomalení vozu).
Jinak doufám, e suchý zip (hlavně lepidlo, kterým je připevněn) vydrí pouívání.
Zatím jasně nejlepí výsledek z různých pokusů, jak detektor umístit (jetě lepí ne opěrka nebo clona vertikálně, o horizontálním umístění se nebavím).
Jinak mám občas falený laser alert od zařízení, které umoňují přednostní jízdu autobusů na Čimické a na Proseku. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st květen 23, 2007 10:07 am Předmět: |
|
|
Radary měří na vzdálenost cca 20-30 metrů take času na dobrzdění je hodně. V1 občas detekuje laser alert od zařízení jak říká i na jiných místech (např. u nájezdu na Barrandovský most). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
vpe Pozorovatel
|
Zaslal: st květen 23, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
jedna vzdálenost je od radarové hlavy k předmětu měření a pak jsou jetě dalí vzdálenosti...
Mmj. viděl někdy někdo, e by s tím měřili 4 pruhy dálnice vechny najednou, jde to v reálu, stíhá to?
Kdyby si chtěl někdo hrát, tak mám jeden Laser tester navíc (aktivuje Laser poplach). _________________ TyTN + vag CAN a OBD2 CAN diagnostika, TomTom 6, MyGuide 2006, GPS Nokia LD-3W
www.antiradary.biz velkoobchodní prodej |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: čt květen 24, 2007 8:35 am Předmět: |
|
|
Ice: Tak to ja mam jenom jeden . ProLaser II!  |
|