|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 9:19 pm Předmět: |
|
|
Vzdyt jsem to tu rikal a nikdo mi neveril, vzdy po smeru radaru je detekce o hodne lepsi a proti radaru vzdy horsi... Takze jsem mel pravdu hehehe  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 9:26 pm Předmět: |
|
|
V případě Zlíchovského tunelu, nebo cedule Patočkova to je pravda, ale v ostatních případech to tak není!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: st duben 25, 2007 9:37 pm Předmět: |
|
|
Cedule a Zlíchovský tunel jsou anomálie a nebral bych to jako reálný provoz. Jedním z důvodů můe být to, e cedule i tunel jsou umístěny nahoře, ale reálné radary dole. S vyjímkou Plzeňských "ptačích budek". _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
Hlavně mají evidentně horizontální polarizaci! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po květen 07, 2007 2:09 pm Předmět: |
|
|
Tak včera jsem jel Holeovičkama a nejdnou poplach, tak jsem udělal 5 průjezdů a při pátým, jsem chytil dementa, co si myslel, ze mě uděla do kopce, tak jsem ho chvilinku prudil a pak před radarem jsem do zadupnul na krev... Připomínám brzdil jsem ve 110km/h a on to profrčel o dost vice, připomínám je tam 70km/h... Jinak vertikál po mém testovaní předčil horizontál, tzn., vem jedině doporučuji Vertikální polarizaci anáku!!
Video: www.youtube.com/watch?v=-u0Ev38UdSo
Ps: 2:20 az 2:40 stoji za to shlednout...
Mapa:
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st květen 09, 2007 6:06 pm Předmět: |
|
|
Pěkná detekce, ale takhle někoho připravit o papíry to je nesportovní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: st květen 09, 2007 7:47 pm Předmět: |
|
|
Robert napsal: | A to u je pokud vim Gebičův druhej...  |
Také si pamatuji, na druhou stranu, kdy má někdo takhle bezdůvodně potřebu závodit, tak dobře mu tak. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: st květen 09, 2007 8:05 pm Předmět: |
|
|
Jak rikam, ja nechtel zavodit, byl to takovej blbecek co na me blikal a pak sel do levyho, tak jsem ho trosku potrapil... . Ale o papiry s takovym autem neprijde, jen se mu pekne prohne prkenice, ale urcite bude jezdit dale... JJ, je to muj druhej ulovek... Ale nechci byt takovej, kdyz chteji zavodit, ja jim to umoznim..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
r3dH4Ck Kolemjdoucí
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 4:00 pm Předmět: |
|
|
lukasi lukasi ... a zrowna bawo sis takhle musel dat jo ? ... tak to budu muset s nejakym fabkarem srovnat skore .. jinak za horizonatlni test big thx ... uz vyrabim drzak .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá květen 11, 2007 4:06 pm Předmět: |
|
|
Cus Petre, ja nechtel zavodit, kdyz zacal na me blikat, tak co jsem mel delat?? Delal machra tak jsem ho nechal... Urcite to nebylo nic pro BMW... 
Naposledy upravil gebič dne ne květen 13, 2007 9:18 am, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so květen 12, 2007 8:57 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | moc pěkné detekce a díky za testy. Ten maník to bylo ukazkový. koda e se nepověsil dřív to pak nemuselo být ze 110 ale třeba ze 150 . Já mám zatím takový úlovek jen jeden a to bylo brděno za 140km/h na 50 u mě v poho ale on to drel pořád a nechápal a dopadlo to stejně jak u tebe jen já neměl kameru. tokové frajírky fakt miluji. ale kdo chce tam pomome mu tam. |
Super, prvni co me pochvalil a ja na to tak cekal.... . Souhlas na 100% |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r3dH4Ck Kolemjdoucí
|
Zaslal: so květen 12, 2007 9:11 pm Předmět: |
|
|
problem vidim trochu v tom, ze zacimco driv na sebe lidi blikali kdyz nekde byli floydi, aby si navzajem pomohli ... dneska misto toho skodolibe koukej jak je nahnat do jejich sparu nebo v nejlepsim pripade neudelat nic ... to mi prijde trochu skoda ...
a uprime tomu moc nerozumim a nevim v cem se lisi tvoje 140->50 a nechat ho vykoupat ... kdo je pak vetsi frajirek ?
nerikam, ze na silnicich neni spousta debilu co by si zaslouzili, ale tohle moc nechapu ...
je to trosku k zamysleni panove ...
p.s. tak a ted me muzete nemit radi a zabanovat zato ze jako kolemjdouci se do toho opiram
zdar |
|
Návrat nahoru |
|
 |
r3dH4Ck Kolemjdoucí
|
Zaslal: so květen 12, 2007 11:21 pm Předmět: |
|
|
jo je pravda, ze sou lidi obcas totoalni hovada ... me nevadi kdyz nekdo jede rychle, ale treba s tim predjetim mas 100% pravdu to je opravdu tezka demence... tomu by ty papiry meli sebrat okamzite
ad me zamysleni>
spis mi proste prislo na mysl, ze i blikani na auta v protismeru vymizelo ... kdyz mijim radar na druhy strane tak dycky blikam na ridice co jedou proti a najizdej do nej, aby meli sanci ... bohuzel se mi uz dlouho nestalo, ze by totoez udelal nekdo pro me ...
pritom drive (a tim myslim opravdu drive tak cca jeste 8-10let zpet) to fungovalo na 99% ... hodne se zmenilo
nevim mozna je to jenom v Praze takhle spatny
zdar s silu vsem |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|