|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ragamix Expert

|
Zaslal: po květen 07, 2007 6:12 am Předmět: |
|
|
neni zac.. ono je to aj tak v podstate jedno.. dost by som sa cudoval keby som niekde stretol X band radar. skor by to to bral ako peknu kuriozitu do zbierky _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út květen 08, 2007 6:28 pm Předmět: |
|
|
takze polsko
POLAND:
Ka-band 34.00 & 34.30GHz
Photo Radars: Ramer 7/7M, AD9 (Ramet), Multanova 6F
K-band 24.125
Photo Radars: Fotorapid/Fotorapid C (C for colour pictures ), Gatso
Instant On: Rapid Ka (works on K), K15, Iskra-1
X-band 10.525
Instant On: Rapid (old but many still in use)
VideoRecorders in civil cars owned by police (not detectable)
Red Light Cams (Traffipax - don't know band)
VASCAR - not yet
Laser - not yet (only tests were made)
original je tu http://www.radardetector.net/viewtopic.php?p=264716#264716
josefos mohol by si asi cast tejto diskusie presunut radsej sem http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=153&start=15 nech je v tom poriadok lebo sa to neskor bude zle hladat.. a tuto off topic cast pls zmaz ak sa da (ak ne zmazem to potom ja) dik! _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
marsal Pozorovatel
|
Zaslal: út květen 08, 2007 6:54 pm Předmět: |
|
|
Děkuji za velmi podrobnou informaci.
Velmi dobrá informace o místech měření je na:
http://antyradary.phi.pl/mapa_fotoradarow/
body jsem si stáhl a převedl do POI v TomTomu, který mne varuje před úsekovkami a stacionáry (tam ádný AR nepomůe).
Antiradar mi slouí k odhalení míst mobilního měření, kde hrozí hlídka cca 250 m za měřením. Pokud toti polská policie řidiče nezastaví okamitě, ádní akce je se ji zpravidla nekoná. Navíc polská policie nemá tendenci se zkouet honit s dvěstěkoňovými diesely, protoe se obává toho, e ten kdo evidentně poruuje rychlost, ten se policie nebojí.
Proti Rameru a Multanova by mohl Valentine fungovat, ale dobře si pamatuji, e oproti starím radarům byla detekce BELu nastaveného pro polsko buď pozdě (jiná polarizace, trochu posunutý kmitočet), nebo vůbec (jiné pásmo).
Dám zprávu jak jsem dopadl. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: út květen 08, 2007 7:14 pm Předmět: |
|
|
neni zac. tazko povedat co to bolo ale detekcia mohla byt zla aj kvoli tomu ze to bol instant on radar.
inak stastnu cestu a hlavne bezpokut.. tak potom sa ozvi _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|