|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
1100xx Pozorovatel

|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:17 am Předmět: |
|
|
vertikál je lepí i na příjezdu, ale pouze v případech e je to na rovném úseku. V případě e se přijídí k radaru zatáčkou tak má mírnou výhodu irího vyzařovacího laloku horny detektoru horizontální poloha protoe signál od radaru můe "vlézt" do detektoru irím ústím antény. Ve vertikální poloze je ústí podstatně uí a tím pádem mnohem směrovějí a signál zachytí a po natočení auta směrem k radaru. Ideální detektor pro čr by měl mít otočený přijímací pahýl o 90st oproti anténě. tím by byla zaručen iroký záběr signálu ze stran a zároveň by byla zaručen soulad polarizací mezi radarem a detektorem. Bohuel tato úprava je naprosto nereálná..  _________________ RX-65 home made, CB-MegaJet 900,KAWASAKI ZZ-R1400,pérák 350 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:20 am Předmět: |
|
|
gebič napsal: | takze jsem se rozhodl, jeszdit ve vertikalu... |
Ty má uděláný nějaký vlastní drák dolu na přední okno? Můe to nějak lépe ukázat? Byla tady jedna fotka, ale nějak jsem si to z ní nedokázal představit. Díky _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
1100xx Pozorovatel

|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:34 am Předmět: |
|
|
pravděpodobně nejjednoduí varianta je nalepení suchého zipu na AR a levý přední sloupek.detektor lze pak jednodue sundávat.nevýhoda je e k 965 je si třeba udělat nový kabel který se protáhne někudy k zapalovači _________________ RX-65 home made, CB-MegaJet 900,KAWASAKI ZZ-R1400,pérák 350 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:34 am Předmět: |
|
|
No je to drzak nedrzak... Proste jsem na stranu antiradaru nalepil molitan, aby se mi neodrel, drzak na kterym drive byl jsem dal trochu vice nahoru na predni okno a ten antak jsem pod to nacpal... Takze jedna cast je oprena o palubni desku a druha o drzak ktery je na okne... Je to super, ze to nedela zadny ramus (jako drive, Target podle me nema dobre reseny uchyceni, Bel to mel 100x lepsi), jen musi byt nahore ta cast, do ktery davas napajeni, ale to je asi jasny... Udelam dneska video a tam to bude krasne videt... Jelikoz je to hrozne jednoduchy, ale blbe se to pise... . Vecer sem hodim video a bude to drzak ala
Gebič
Ps: Suchý zip nikdy, taky jsem ho měl a kdy jsem zkouel jak auto sedí na letnich kolech utrhnul se od suchace (a jeste k tomu odlepil z palubky), takze suchy zip ja zavrhuji!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ja.ja Nováček

|
Zaslal: út duben 24, 2007 6:50 pm Předmět: |
|
|
Já mám AR troku podobně. Mám ho v dráku na pda a tím dlouhým krkem. Přísavka je dole na skle, pak vede krk kousek po přístrojovce a nakonci je ohnutý nahoru. Na konci krku se AR "skrípne" do té klasické "chňapky", ale to je troku monstrum. Já mám na konci toho krku na té ploce suchý zip a na něm AR opět se suchým zipem. Dá se rychle sundat i nandat , ale to často nedělám. Mám přes něj hozenou čepici a je klid. Nikdo nic nevidí a nikoho to netrápí. Ani policajty. A dá se nastavit jak horizontálně tak vertykálně. V1 vozím klasicky, na placato, ale BEL jsem vozil na ikmo, prostě na 45°. Tak fungoval asi nejlépe. Na stojato se mu nějaký radar moc nelíbil, ale na placato to bylo jetě horí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út duben 24, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
Ukazka videa, jak mam vertikalne prichytnuty Target 550 Euro... Na prani X2005 jsem to nazorne natocil, takze snad mi to neodsoudite...
VIDEO: www.youtube.com/watch?v=-53MulihVsI |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út duben 24, 2007 9:50 pm Předmět: |
|
|
Robert napsal: | Hodně dobrá instruktá a hodně dobrej nápad... Jen si nejsem jistej jestli to takle půjde na kadý palubce... |
Ja myslim, ze by to melo jit, kdyz ma clovek silu, tak to tam musi narvat vzdycky... . Jinak totiz me nenapadlo, jak jinak to vertikalne pridelat, aby to drzelo... A hlavne o detektoru tedka nevim, jelikoz Taret proste klepal a neblyo to ono, takhle je primacklej a je klidek a na odjezdu dosahuje super detekci, prijezd je trochu horsi jak v horizontalu... Takze vertikal kazdemu doporucuji a bere to i usekova mereni, jen jeste musim nekde nacapat laser, ten mi furt nejak utika...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: út duben 24, 2007 10:21 pm Předmět: |
|
|
Pokud suchý zip resp. něcopodobného, tak doporučuji DualLock od 3M - http://www.vav.cz/ - speciální produkty citace: | Pro aplikace ve vnějím prostředí a aplikace s poadavkem na vyí tepelnou odolnost jsou suché zipy dodávány s lepidlem na bázi akrylové pěny s uzavřenými póry a to jak suchý zip typu ScotchmateTM, tak i suché zipy typu Dual LockTM |
Mám je tímto přidělané ( a to ve jetě na kovové destičce, take si představte tu váhu) na opěrce a drí, dokud mi do toho někdo nekopne.
Fotky se mi moc na web dávat nechce, třeba budou AR jednou zakázaný... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 8:19 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | moc pěkný jen u tebe je výhoda e je palubka vodorovně stejně jak vozovka. u mě je pod uhlem tak potřebuju tu "nerovnost" nějak korigovat. proto mě napadlo tam dát jetě nějaký mezikus který nerovnost vyrovná. tvoje řeení je pěkné. jak moc dobře to drí v zatáčkách? |
Drzi super, je tam pridelany lepe nez Bel 995 na okne a drzi fakt super... Mam ho takhle tyden a zatim se ani nehnul... Takze jeste tyden budu testovat, ale neocekavam nejaky vyraznejsi zmeny a urcite do Fabky to jen a jen doporucuji.. . Do Fabie tomu davam Gebičův atest!!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: st duben 25, 2007 9:36 am Předmět: |
|
|
Navíc jsem "u kasy" dostal pexeso BESIP a figurku Pásovce Eliho http://www.ibesip.cz/besip/flash/uvod-v8.swf. A jeliko jsem opravdu velmi sluný a respektovaný řidič, tak rovnou vechno dvakrát! Asi abych se tam nemotal a nekazil kefty..... _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 10:12 am Předmět: |
|
|
Pěkná detekce . Fakt je, e brzdí ostatní řidiče a policie potřebuje vydělat na letní dovolenou a ty jim to kazí!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: st duben 25, 2007 10:23 am Předmět: |
|
|
to X2005: Kde bylo to mereni?? Tak vidis, jaky jsi opatrny ridic, ale priznej se kolik by jsi tam jel, kdyby tam nebyl radarek??  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: st duben 25, 2007 11:00 am Předmět: |
|
|
gebič napsal: | takze jsem se rozhodl, jeszdit ve vertikalu...  |
Take tu máme prvního klienta s licenčním poplatkem za polohu "Na Snaila" - stanovuji na 1000,- na rok. (50% přeposílám 1100xx, který vůbec první přiel na jetě staré garái na vertikální polarizaci radarových paprsků).
Číslo účtu polu SZ. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zibby Admin

|
Zaslal: st duben 25, 2007 8:06 pm Předmět: |
|
|
vertikální polohu testuju týden na zlíchovském tunelu s 995CZ, výsledek je takový:
směr smíchov : o 80 metrů lepí detekce
směr bar.most: o 100 i více metrů horí detekce (začátek tetekce a na 2.betonu nebo těsně před tunelem)
docela by mě zajímalo, proč tomu tak je .... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|