Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt únor 01, 2007 12:04 am Předmět: |
|
|
Pokud stiskne hlavní vypínač, přepne se hlasitost na druhou nastavenou úroveň, která můe být tichá i dokonce více hlasitá ne původní, záleí na nastavení páčky. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 7:22 am Předmět: |
|
|
Rob-in napsal: | Stáli přesně kolmo k silnici a asi i proto reagoval V1 těsně před nimi,ale stačil jsem dobrzdit z 90 na 60..podle mě neměřili, ale jen nechali zapnutý radar..?
Pod tímto úhlem to asi nedělají.. |
presne ako si napisal.. takto sa merat neda. aj keby nieco radar odmeral vysledna rychlost by bola blizka nule. takyto trik som videl cez leto na donovaloch akurat radar bol vypnuty a nikde nikoho.. proste to tam odstavili a isli prec. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rob-in Pozorovatel
|
Zaslal: čt únor 01, 2007 3:11 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem projíděl tunelem, od Lihovaru ze Strakonické a nahoru k tí informační ceduli a V1 hlásil jen na začátku u vjezdu do tunelu u Lihovaru a pak a reagoval na tu ceduli. Mezi tím, vůbec nereagoval na ádné branky úsekového měření..v testech na videu bylo vidět e V1 a i ostatní detektroy reagují..?
Pak jsem jetě potkal hlídku v Řepích, mezi auty a vybírali u krematoria Motol..
K mému překvapení byla detekce proti jejich "čumáku" dost pozdní, tak jsem se otočil a v opačném směru, tedy měření po směru jízdy, byla detekce včasná a snad i včasnějí..
Dnes mě říkal jeden člověk, e jeho Bel nebyl horí, reakce cca stejné a e mu dokonce Bel hlásil ty bránu ve Strahovském tunelu..
Tak nevím, jestli byly zrovna vypnuté..? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 3:20 pm Předmět: |
|
|
Rob-in: JJ, neni BEL jako BEL a i V1 neni zazracny lek na vsechno. Pokud ten dotycny mel 945 s novym HW, tak mu klidne mohl hlasit usekove merice a i citlivostne se blizit k V1. Rovnez tak muze 965/995CZ reagovat na "usekovky" tam, kde V1 mlci a jinde to bude presne opacne, obecne ale 965/995 i V1 "usekovky" moc neuznavaji. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: čt únor 01, 2007 3:59 pm Předmět: |
|
|
Na úsekovky (za sníené viditelnosti, kdy je zapnuté IR přisvícení) reagují s 70% úspěností 960CZ, 945CZ, Target 550, Bel 975R
V1 reaguje větinou jen na "cíl" na Dobříské ulici ve směru P6 -> P5 a velmi zřídka někde jinde (IP Pavlova, Podolské nábřeí).
965CZ mi nereaguje nikdy s jedinou vyjímkou na uvedeném místě, kdy byla sklopená pod úhlem 45 stupňů dolu. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mára_VR6 Pozorovatel

Založen: 5.12.2006 Příspěvky: 79 Bydliště: okr. Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: st únor 21, 2007 8:12 pm Předmět: |
|
|
Tak mám tu záběry naeho místního měřiče....
Točeno při kontantní rychlosti 50 km/h na vjezdu a výjezdu obce, ten zmetek míří hned za ceduli se začátkem obce
Jen omluvte video s komentářem , to pro mě musel natočit kamarád, protoe, pri mém 3. průjezdu radar vypnul a děsně zle na mě koukal
http://www.youtube.com/watch?v=IGf-8JFGM8g
http://www.youtube.com/watch?v=FP--UfnjS2o _________________ VW není jen značka, VW je styl. Passat 2,0TDI
Valentine 1 v1.8POP2 fw3.858
TomTom6 + poi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st únor 21, 2007 10:46 pm Předmět: |
|
|
Pěkná detekce, to je opravdu hodně velký dosah, hlavně na odjezdu!! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: st únor 21, 2007 11:33 pm Předmět: |
|
|
Parádní video. Asi si na "venkov" pořídím taky V1. Moc hezká detekce. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt únor 22, 2007 12:15 am Předmět: |
|
|
x2005 napsal: | Parádní video. Asi si na "venkov" pořídím taky V1. Moc hezká detekce. |
Nebo si pořid upravu pro Prahu a ani nepípne kde není radar  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt únor 22, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
Mára_VR6 napsal: | Tak mám tu záběry naeho místního měřiče.... |
nadherna detekcia.. gratulujem
Mára_VR6 napsal: | Jen omluvte video s komentářem , to pro mě musel natočit kamarád, protoe, pri mém 3. průjezdu radar vypnul a děsně zle na mě koukal |
- ten komentar sedi "koukal hajzl"
- to musel byt paradny pohlad..  _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mára_VR6 Pozorovatel

Založen: 5.12.2006 Příspěvky: 79 Bydliště: okr. Jablonec nad Nisou
|
Zaslal: so únor 24, 2007 5:30 am Předmět: |
|
|
díky, díky za chválu vylo to výborně  _________________ VW není jen značka, VW je styl. Passat 2,0TDI
Valentine 1 v1.8POP2 fw3.858
TomTom6 + poi |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hamlet Nováček
|
Zaslal: ne červen 03, 2007 11:43 pm Předmět: Re: Valentine dorazil... |
|
|
Ma v planu si ho jeste nekdo poslat vzal bych si ho taky a postovne bychom dali na pul. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Hamlet Nováček
|
Zaslal: po červen 04, 2007 12:34 am Předmět: Re: Valentine dorazil... |
|
|
Na ktere adrese jsi ho koupil nak nejde odkaz. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Romeo Nováček
|
Zaslal: po červen 11, 2007 4:29 pm Předmět: Re: Valentine dorazil... |
|
|
Hamlet napsal: | Na ktere a
drese jsi ho koupil nak nejde odkaz. |
Má někdo info e má Valentine 1 výrobce s expedicí detektorů ?? _________________ Romeo |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|