|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
vtec2 Pozorovatel

Založen: 19.2.2007 Příspěvky: 30 Bydliště: Olomouc, Brno, Zlín
|
Zaslal: út únor 20, 2007 5:14 pm Předmět: jak jsem si naběhl ... |
|
|
před cca 14 dny si kamarád koupil 995 "CZ", měl to dva dny a prej mu to nebere ( to zjistil brzo )IR přisvícení ( Zlín a jeho kamery ), tak přiel s nabídkou, a mu dám svůj vyzkouený 945CZ s doplatkem 1 tis a vyměníme to, doklady jsem akutně neřeil ( je to kamarád ) a s ujitěním, e to koupil na antiradary.cz jsem s vidinou minima fal. poplachů vyměnil, 10 dnů jsem pěl ódy, ani jeden fal poplach, paráda, do doby ne jsem narazil na radar pod 34 po směru jízdy ... detekce v paprsku, měl jsem co dělat, samozřejmě to byl US model, volal jsem prodejci, který natvrdo lhal ( ne, nebyl to Bel , ale nějaký pochybný eshop ), e detektor dostává upravený pro ČR přímo od výrobce ... člověk neznalý a bez monosti srovnání si můe hezky naběhnout, jedná se o klamavou reklamu a neskutečnou drzost mejdů, kteří tímto způsobem tahají z lidí peníze přítě budeme chytřejí staroui |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vtec2 Pozorovatel

|
Zaslal: út únor 20, 2007 5:20 pm Předmět: |
|
|
jinak s 945CZ co do detekce naprostá spokojenost, ale počet fal. poplachů ( denně ) mě nutí k výměně, o 995CZ tady čtu nelichotivé hodnocení ( nevyrovnanost ) co můete doporučit ( přenosného ) s ohledem hlavně na odolnost vůči fal. poplachům ? díky |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út únor 20, 2007 5:30 pm Předmět: Re: jak jsem si naběhl ... |
|
|
vtec2 napsal: | samozřejmě to byl US model |
Před nákupem zkontrolovat, zda má přístroj v menu "Ka EUR".
Nebo verze firmware 965e 3.6 _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út únor 20, 2007 5:33 pm Předmět: |
|
|
vtec2 napsal: | jinak s 945CZ co do detekce naprostá spokojenost, ale počet fal. poplachů ( denně ) mě nutí k výměně, o 995CZ tady čtu nelichotivé hodnocení ( nevyrovnanost ) co můete doporučit ( přenosného ) s ohledem hlavně na odolnost vůči fal. poplachům ? díky |
Nevyrovnanost detekce 965CZ/995CZ není zase takové humanitární katastrofa, jak by mohlo občas z diskuze vyplývat. Ale 965CZ/995CZ u údajně stejně nejsou a do úpravy nového hardware nebudou, take je to vlastně jedno.
A jediný "levný" dostupný detektor je Target 550, take skoro není z čeho vybírat.  _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vtec2 Pozorovatel

|
Zaslal: út únor 20, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
to si člověk moc nevybere, s targetem zatím moc zkueností asi nebude, u ty fal poplachy nemůu vystát a s V1 bych si asi moc nepolepil  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út únor 20, 2007 6:00 pm Předmět: |
|
|
vtec2 napsal: | to si člověk moc nevybere, s targetem zatím moc zkueností asi nebude, u ty fal poplachy nemůu vystát a s V1 bych si asi moc nepolepil  |
Já jezdím postupně u s třetím Targetem 550 po Praze a zatím minimum falených poplachů. Kdy si přečte tohle http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=200&postdays=0&postorder=asc&start=0 od začátku do konce, tak tam jsou i místa falených poplachů v Praze a dalí zkuenosti.
Pro srovnání z mojí praxe jezdění po Praze:
965CZ - 1 a 3 falené "Laser Alert" měsíčně
Target 550CZ - 1 a 3 falené Ka týdně
V1 - 5 a 10 falesných Ka poplachů denně (to se zase Josef namíchne, ale je to pravda) _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út únor 20, 2007 6:15 pm Předmět: |
|
|
Já myslím, e s Targetem 550 chybu nikdo neudělá, je to standardní detektor s citlivostí 945CZ, stabilní detekcí a bere úseková měření (tedy pokud jsou se zapnutým IR přisvícením - co v Praze začali přes den vypínat).
V1 by se musela mimo Prahu vyzkouet. Já falené poplachy nepočítám, protoe hodně záleí kudy jezdím. Kdy budu celý týden jezdit do práce a z práce, tak budu mít průměr 1 týdně. Kdy budu 4x denně jezdit trasu Podolí - tančící dům, Hl. nádraí, tak budu mít s nechlazeným detektorem 12 falených poplachů denně (s chlazeným cca 6), take jediné co zbývá je vyzkouet.
Samozřejmě, lze degradovat citlivost V1 na úroveň Belu, tím se rapidně sníí falené poplachy, ale to u je snad nesmyslná úprava, protoe kadý chce V1 kvůli vyí citlivosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vtec2 Pozorovatel

|
Zaslal: út únor 20, 2007 6:22 pm Předmět: |
|
|
tak vypadá to sluně, moná bych si polepil, jezdím denně OL a to je bata fal. poplachů moje 945 doslova nesnáí některé OMV a jeden frekventovaný nadjezd |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vtec2 Pozorovatel

|
Zaslal: út únor 20, 2007 6:26 pm Předmět: |
|
|
nejezdí někdo s 550 nebo V1 po Olomouci ? dík |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út únor 20, 2007 6:42 pm Předmět: |
|
|
vtec2 napsal: | tak vypadá to sluně, moná bych si polepil, jezdím denně OL a to je bata fal. poplachů moje 945 doslova nesnáí některé OMV a jeden frekventovaný nadjezd |
Moje 945CZ měla u jediné OMV v Praze poplach a to opravdu pravidelně, V1 tam ani nemukla  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: út únor 20, 2007 8:44 pm Předmět: |
|
|
vtec2: Nejlepsi bude si zapujcit treba ten Target a vyzkouset ho v realu. Idealni by bylo bez dokladu a pak to jednoduse vratit (postovne naklady klidne ozelim) nebo vystavit fakturu za hotove. Pripadne to lze resit i oficialne a plnou "papirovou" podporou, ale je to pak kapanek slozitejsi a administrativne narocnejsi.
Taky doporucuji Target pro mestsky a smiseny provoz a V1 pro rychlejsi jizdu na dalnicich a okreskach. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
vtec2 Pozorovatel

|
Zaslal: út únor 20, 2007 9:13 pm Předmět: |
|
|
bel: určitě by to chtělo vyzkouet, zkusím zneuít jednoho brňáka z AR co má new 550, jinak zavolám a něco vymyslíme |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: út únor 20, 2007 9:40 pm Předmět: |
|
|
vtec2: Ale pozor, at ma verzi 5.2! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st únor 21, 2007 8:42 am Předmět: |
|
|
Typický příklad toho, e buď chtěl ten uivatel uetřit a nebo kdy jinde 965 nebyla, koupil tam.
Kadopádně detektor 965 je označen jako International, díky bohu má v popisu Ka Narrow, take tenhle detektor lze v pohodě reklamovat a vrátit. Navíc u kdy má v nabídce Quintezz, to hovoří za ve. Je dost moné, e někdo napálil i prodejce a ten měl radost, jak na tom vydělá. Tady pro takové prodejce platí heslo "dr se svého kopita evče" - tedy autodílů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|