Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: út březen 08, 2011 9:28 pm Předmět: |
|
|
Dnes byli snad všude!
Laser nad Zlíchovským tunelem, AD9 ve stříbrné fabii na P1 a asi další 4 hlídky provádějící kontroly mezi centrem a modřanama... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rob3rt Člen klubu

|
Zaslal: st březen 09, 2011 5:14 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem viděl PČR laser na pro mne novém místě na Strakonické za Lahovickým mostem ve směru z centra. A byli tak zákeřní, že neměřili v reflexní vestě.
červený rámeček - měřící příslušník
zelený rámeček - zevlující příslušník
modrý rámeček - služební fabia |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: st březen 09, 2011 8:59 pm Předmět: |
|
|
rob3rt napsal: | Dnes jsem viděl PČR laser na pro mne novém místě na Strakonické za Lahovickým mostem ve směru z centra. |
Pěkné místo. Tam je snad ještě stále omezení na 50km/h? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
rob3rt Člen klubu

|
Zaslal: st březen 09, 2011 9:06 pm Předmět: |
|
|
Ne, na začátku mostu je 80
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st březen 09, 2011 10:19 pm Předmět: |
|
|
woow, husté místo, obyčejně tam mám tak 140. A dost zákeřné, protože mám obavu, než když mě na tom horizontu vezmou na střechu, tak je AL nestihne zmerčit.... Nějaké zkušenosti s tímto? Klidně PM. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 7:51 am Předmět: |
|
|
A na rovince kolem Lipence za připojení nájezdu z R1 je 70 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: čt březen 10, 2011 8:05 pm Předmět: |
|
|
shwaara: Tak změření střechy, kde není vidět značka jim asi bude k ničemu. No já jsem pořídil nové pohodlné auto a začal jsem důsledně dodržovat rychlost, takže mě můžou měřit klidně i z vrtulníku  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: po březen 28, 2011 5:48 pm Předmět: |
|
|
Pánové.. Zkoušel jste někdo v poslední době laborovat s vetikalní a horizontální pozici AR?
Já dnes potkal MP Praha a tak jsem to zkusil. Neměl jsem s sebou sice horizontální držák a tak jsem položil AR jen na palubku. Udělal několik prujezdu a detekce na horizontal byla vždy lepší.
Nezkoušel jste to někdo i na PČR?
// videa budou večer nebo zítra _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: út březen 29, 2011 12:43 am Předmět: |
|
|
Dnes odpoledně měřili ramerem taky na podolském nábřeží směrem z centra u Žlutých lázní. Detekce s STI na příjezdu od křižvatky s Jeremenkovou, tj. krásných 540m. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út březen 29, 2011 7:43 am Předmět: |
|
|
Céda napsal: | Pánové.. Zkoušel jste někdo v poslední době laborovat s vetikalní a horizontální pozici AR? Já dnes potkal MP Praha a tak jsem to zkusil. Neměl jsem s sebou sice horizontální držák a tak jsem položil AR jen na palubku. Udělal několik prujezdu a detekce na horizontal byla vždy lepší.
|
Jeden nejmenovaný kolega na tomto foru má teorii, že minimálně jedno auto MP Praha má otočenou polarizaci na horizontál......... Máš SPZ/RZ toho auta? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: út březen 29, 2011 11:05 am Předmět: |
|
|
Videa máte na yt.. nechtělo se mi to v noci nějak matlat do jednoho klipu.
x2005: jj mám. viz sz _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: st březen 30, 2011 11:09 am Předmět: |
|
|
Pánové.. tunely mrazovka -> strahov .... Jsou ty usekovky propojený? Podle magistratu nejsou, ale nějak se mi nezdá, že by tam naměřili takovou palbu
Kdyžtak SZ. Nechci to tu nějak rozmazávat a ani sem psát víc než je nutno. _________________ Čest a síla |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: st březen 30, 2011 3:07 pm Předmět: |
|
|
Neděs mě, takže mám taky něco čekat? Z jakého období teď posílají pozvánky? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: st březen 30, 2011 4:05 pm Předmět: |
|
|
sz  _________________ Čest a síla |