|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne září 27, 2009 12:08 am Předmět: |
|
|
Bylo by zajímavé zjistit, jaká je maximální schválená rychlost pro ty jejich schránky. V diskusi pod tím článkem někdo psal, e to bývá okolo 120km/h....  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: ne září 27, 2009 8:49 am Předmět: |
|
|
Nějaká drzá a livá sojka mi vyprávěla, e celá výběrovka byla od začátku postavená na míru a v průběhu řízení jetě byla prý upravena pravidla. Jeden z praktiků a sám dlouholetý motorkář prý vznáel poadavky na upravení výběrových podmínek, ale prý byl nakonec rád, e ho nevyhodili. Ale té sojce jsem nevěřil a nevěřím - jsou to jenom patné a očerňující pomluvy na rezort, který v té době vedl jeden z nejčistích a nejpravdomluvnějích - sám Íčko První
btw. Prý ty dráky dělal nějaký "Franta Vomáčka" na poslední chvíli v malé dílně a pozadí jejich schválení je prý velmi, ale velmi podivné. O tom by prý mohl vyprávět dalí z "neposkvrněných", nějaký "H"řebíček a jeho nástupce Péa "hasič z Kladna", co byli také opravdu odborníci na svých místech.
Ve výe uvedené jsou jen fabulace a podobnost se skutečností je jen čistě náhodná |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po září 28, 2009 1:19 pm Předmět: |
|
|
pepek: já toho drzého ptáka také slyel...nestoudně pomlouval celé výběrové řízení, do kterého se, kromě ji zmínění Yamahy, raději nikdo nepřihlásil. Ten pták by si zaslouil přes drku, bo i plk. Tril říkal, e se na tom kucí naučí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|