Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
VlaK Člen klubu

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:40 pm Předmět: Re: TomTom GO 930 a SDHC |
|
|
Ice napsal: | A pořídil novou navigaci TomTom GO 930 T s TMC přijímačem. |
Tak před dvěma měsíci jsem udělal kup roku. TomTom Go 730 Traffic za 3999 Kč vč. DPH.
Stáhl jsem si aktulizaci SW i map. Připojil RDS/TMC přijímač a vyrazil na dalí z mých nepravidelných častých jízd. Ve lape OK. Dokonce jsem byl upozorněn na aktuálně uzavřenou silnici a navrena alternativa. Bohuel to bylo první a poslední upozornění na uzávěry. Po Praze to hlásí i nehody a kolony. Ale kdy dojedete v prdelákovicích k uzávěře a máte se X kilometrů vracet, natve to. Pak neváhám a najedu i na placenej úsek rychlostní silnice bez známky... České TMC je zatím v plenkách. Prý se u ale připravuje novej web a více zdrojovejch kanálů...
http://anonym.to/?http://www.dopinfo.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne srpen 23, 2009 8:55 pm Předmět: |
|
|
TMC jak kdy, ale vetsinou naprd... Jinak pro Prahu frekvence 92.6 Regina, celekm funguje i kdyz jak pisi, jak kdy...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po srpen 24, 2009 5:15 am Předmět: Re: TomTom GO 930 a SDHC |
|
|
Tenhle "zkuební provoz" funguje ji rok . České NDIC- Národní dopravní informační centrum a jeho kanály jsou posvěceny zákonem a prováděcím nařízením vlády ji několik let, je ustanoven koordinátor MD Zvára, realizátor je hlavně firma VARS, která o systému nic nevěděla a teprve se to za běhu nějak učí a pak je tam přisátý miliardový KAPSCH, jen staví ty důleité portály na dálnici za celkovou sumu cca 2 mld Prostě česká černá díra na peníze téměř bez jakéhokoliv výsledku pro uivatele. Na zasedáních koordinačních komisí si vichni lou, jak to funguje a jak se český řidič na silnicích má dobře, ale je to klasická situace klapek na očích a vzájemného si nalhávání, e je ve v nejlepím pořádku a zároveň dojení státního rozpočtu o sluné peníze. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|