Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
pepek Expert
|
Zaslal: so únor 07, 2009 1:33 pm Předmět: |
|
|
mirek2 napsal: | .. Daleko zákeřnějí jsou lasery (např. Rapid - 600 a 1000m), tam u pomůe pouze "letěnka". |
Pokud si myslí, e na tuto vzdálenost získá přehledné a usvědčující foto, pak je to jen a jen tvůj názor. Kdy se to vztahuje na Polsko, tak tamní předpisy nepoadují předkládat důkazní foto (nae sice také ne, ale o to lehčeji se dá dotlačit správní orgán do důkazní nouze). Z toho důvodu se dá vcelku úspěně rozporovat měření obecních poskoků někde poblí F-M, kteří pouívali (nebo jetě snad mají ve skladu??) s jejich slavným Rapidem 2Ka. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: so únor 07, 2009 2:35 pm Předmět: |
|
|
Dodejte někdo dalí RZ, nějak nám databáze ustrnula. Já jsem zatím ádnou R36 nepotkal a to se kadý pátek ráno a odpoledne hodně snaím na D11 na sebe upoutat pozornost ..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so únor 07, 2009 2:51 pm Předmět: |
|
|
Me by zajimalo: Smi PCR pouzivat vuz ve sluzbe jako taxik pro novinare?? Muzou s novinarema na palube litat 160 bez majaku (nebo i s majakem)?
Jina vec je, ze si litaj podle tech fotek 160 po dalnici, i kdyz zrovna zadneho pirata nenataceji... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirek2 Návtěvník
|
Zaslal: so únor 07, 2009 6:52 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: |
Z toho důvodu se dá vcelku úspěně rozporovat měření obecních poskoků někde poblí F-M, kteří pouívali (nebo jetě snad mají ve skladu??) s jejich slavným Rapidem 2Ka. |
V lednu měřili laserem za Lovosicemi u Labe směrem na Ústí n/L (kousek za tou úsekovkou). Trojnoka, za svodidly, u sloupu, chlapík v jakýchsi montérkách. Státní vybírali na odpočívadle kousek dál. Nemohl jsem předjídět (kamiony v protisměru), ale jinak mě tutově měli.
Je to rovný úsek, myslím, e měřili tak na 500-700m. Neměl jsem anci si jich včas vimnout. _________________ RX 65 + Garmin Mobile XT (N95) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: so únor 07, 2009 7:54 pm Předmět: |
|
|
Pak to byl na 99,999% PaCH a na 99,999% na tebou uvedenou vzdálenost neměřil. Max tak 300m a to jetě s odřenýma uima |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: ne únor 08, 2009 9:08 pm Předmět: |
|
|
mirek2 napsal: | Josef: díky za info a pěkný polský přehled měřící techniky.
Udělal jsem si z toho tento závěr:
PolCam bude převáně pouíván k měření rychlosti na vzdálenost 50 -150m. Je to sice dvojnásobek obvyklé operační vzdálenosti naich radarů AD9 se současným kamerovým vybavením (60m), ale je to vzdálenost "uhlídatelná", zvlátě za dobré viditelnosti.
Daleko zákeřnějí jsou lasery (např. Rapid - 600 a 1000m), tam u pomůe pouze "letěnka". |
Poláci u videoradaru uvádějí vzd. do 100m právě kvůli čitelnosti rz. Ne Polcam , |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: ne únor 08, 2009 9:48 pm Předmět: |
|
|
RS6 je pekelny stroj.. tu akceleraciu citi clovek v kazdej kosti _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: ne únor 08, 2009 10:36 pm Předmět: |
|
|
pavelostr napsal: | http://www.radarwarner.ws/videokamera_aufspuerer.htm
Patrně snaha o nějakou detekci videokamer , nejspí naúspěna . Co takhle nějaké ruení videosignálu ? Asi ne starým vysavačem , ale třeba někoho něco napadne ? |
Existují detektory, ale s krátkým dosahem, ne na 100m. Ruení si nedovedu představit, tyhle průmyslové kamery jsou dokonale odruené v kovovém pouzdře a se stíněnými vodiči, take smůla... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 09, 2009 9:53 am Předmět: |
|
|
Myslím, e velmi rychle budou první R36 zlikvidované, protoe výkonný motor a umění jezdit rychle spolu vůbec nesouvisí  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po únor 09, 2009 10:18 am Předmět: |
|
|
Údajně ano, nesmí nikoho ohrozit, ale rozhodně nemají v takové chvíli absolutní právo přednosti. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|