|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st únor 04, 2009 7:02 pm Předmět: |
|
|
Podle mě ten SW dokáe vyhodnotit podle rozměru vozidla i rychlost, jinak by to bylo celé k ničemu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st únor 04, 2009 7:20 pm Předmět: |
|
|
To by muselo byt moc nepresne... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: st únor 04, 2009 8:42 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Podle mě ten SW dokáe vyhodnotit podle rozměru vozidla i rychlost, jinak by to bylo celé k ničemu... |
Tak sofistikovaný PolCam zas není. Ve zkoukách takováto zařízení jsou, ale vyuívají se jen zkuebně pro statistické či jiné účely. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st únor 04, 2009 8:45 pm Předmět: |
|
|
Tak to by bylo dobré. Pokud se tedy rychle přibliím k R36 a včas dobrzdím na jejich předpisovou rychlost, nemají anci něco změřit, jenom budou tuit, e jsem jel rychleji ne oni, ale nejsou schopni říci o kolik... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: st únor 04, 2009 8:56 pm Předmět: |
|
|
Pokud se náhodou někdy někdo nerozhodne, e dokoupí jako dalí dovýbavu radarovou hlavu, tak to bude tak, jak píe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st únor 04, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
Nebo jim rovnou na podvozek namontovat miniaturní vysílač 34.0 GHz a je to vyřeeno  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: st únor 04, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Tak to by bylo dobré. Pokud se tedy rychle přibliím k R36 a včas dobrzdím na jejich předpisovou rychlost, nemají anci něco změřit, jenom budou tuit, e jsem jel rychleji ne oni, ale nejsou schopni říci o kolik... |
Pokud i tě nevimnou v dálce v zrcátku, nezvýí daleko před tebou rychlost třeba na 150 a pak zapnou kameru a nechají se dojet - pak ti brdění nepomůe |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: st únor 04, 2009 10:12 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | To by muselo byt moc nepresne... |
Nemuselo, takove ESO funguje na zmene osvetleni senzoru a ma srovnatelnou presnost jako klasicky radar nebo lidar: http://www.generex.cz/ESO.pdf
Josef napsal: | Nebo jim rovnou na podvozek namontovat miniaturní vysílač 34.0 GHz a je to vyřeeno  |
Stacilo by hlidani mrtveho uhlu ala Audi Q7. Stejne je to hanba, takova high technika a ani to prasive hlidani mrtveho uhlu to nema, nemluve o radarov hlave!  _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: st únor 04, 2009 10:20 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | Stejne je to hanba, takova high technika a ani to prasive hlidani mrtveho uhlu to nema, nemluve o radarov hlave!  |
no bud rad mohli k tomu napr kupit I/O K band _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 9:23 am Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | ...Nemuselo, takove ESO funguje na zmene osvetleni senzoru a ma srovnatelnou presnost jako klasicky radar nebo lidar: http://www.generex.cz/ESO.pdf ... |
IMHO ho ji testovali Slováci a teď se mi to nechce hledat, ale snad ji proel jejich metrologickým institutem. Zde se ale jedná opravdu o mikroúsekovku |
|
Návrat nahoru |
|
 |
davidt Člen klubu
|
Zaslal: čt únor 05, 2009 11:44 pm Předmět: |
|
|
delete
Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 3:18 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 7:21 am Předmět: |
|
|
O tom mluvím, e není průkazné kolik řidič jel, pouze se dá prokázat, e jel rychleji ne policejní auto a to je trochu divné měření, protoe kdy oni pojedou 200km/h a já 160km/h a budou se rychle přibliovat, jak dokáí, e jsem jel 160 a ne 134km/h? Podle mě musí být ta rychlost obou aut vyrovnaná, jinak je to měření zezadu naprosto neprůkazné. Dále z toho vyplývá, e policie bez označení a bez výstraných majáků musí jezdit po dálnici rychleji ne je povolená rychlost, co sice zákonu neodporuje, ale odporuje to zdravému mylení, nebo jdou vem příkladem  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
davidt Člen klubu
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 9:35 am Předmět: |
|
|
delete
Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 3:18 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mirek2 Návtěvník
|
Zaslal: pá únor 06, 2009 9:38 am Předmět: |
|
|
PolCam je (dle popisu J.Hájka) úsekové měření, kde měřený úsek je určen časem, za který policejní auto ujede 50 (100) m. To má kalibrovaný rychloměr a lze tedy vypočítat jeho prúměrnou rychlost v tomto úseku i čas ujetí 50 m. Měření je platné, kdy policajti mají na tomto měřeném úseku průměrnou rychlost stejnou, nebo mení ne "hříník". Kontroluje se jen velikostí fotek.
Tudí nemohou PolCamem změřit někoho, ke komu se rychle přibliují (viz. předchozí příklad JOSEF).
(Mohou ale po rychlém dojetí těsně před a i na měřeném 50 m úseku- který ujedou za 1-2 vteřiny!!!!- intenzívně brzdit a takto splnit podmínku nií průměrné rychlosti. ) _________________ RX 65 + Garmin Mobile XT (N95) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Drat Nováček
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|