Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Pevnou sadu při srovnatelné ceně s přenosnými typy bych |
Chtěl |
|
40% |
[ 4 ] |
Nevím |
|
30% |
[ 3 ] |
Nechtěl |
|
30% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 10 |
|
Autor |
Zpráva |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt leden 04, 2007 8:15 pm Předmět: |
|
|
no ja momentalne naozaj neviem.. teraz asi nie ale keby boli detektory zakazane alebo by som casto jazdil do zahranicia tak mozno ano. pevna sada ma dost zasadnu nevyhodu ze sa neda prenasat z auta do auta. na druhej strane niekedy ma to uz nebavi stale montovat..
ad plast - nie nevadi.. v celnom skle je tiez plast nie? mriezky tym padom tiez nevadia pokial su teda plastove _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá leden 05, 2007 8:32 am Předmět: |
|
|
Ano, je horí a oproti V1 je to jetě markantnějí. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: pá leden 05, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
Tak tady bych se i hadal ...
Sice je testuji za celnim sklem, ale tak dobre na radary jak nova 975 nereaguje ani 965/975, o 945 nemluve. Krome toho je lepe predvidatelna, rozptyl mezi jednotlivymi prujezdy je mnohem mensi nez u 965/995 a reaguje priblizne ve stejne vzdalenosti. Kdyz se k tomu pripocte primo exelentni reakce na IR prisviceni u usekoveho mereni, tak to tak marne zase nevypada!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá leden 05, 2007 9:28 pm Předmět: |
|
|
Nehádej se, namontuj do auta a udělej video. Zatím jsme viděli starí typ a ten je skoro na úrovní US detektorů  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: pá leden 05, 2007 9:42 pm Předmět: |
|
|
Josef: Neni cas, pro mne to neni hobby, ja se tim totiz zivim!
Apropo, jsou tady mladsi a plni elanu, tak se mohou realizovat, ja si sve taky "odzkousel", dodnes mam doma krabici detektoru ruznych znacek a typu. Ted uz delam jenom "tutovky".
Josef napsal: | Zatím jsme viděli starí typ a ten je skoro na úrovní US detektorů  |
Pokud to bylo video od Marwala (nebo Marsala?), tak to BYL USA detektor. 975 nikdy nebyla tak spatna, ani stara a ani nova verze!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá leden 05, 2007 9:57 pm Předmět: |
|
|
Jasně chápu, testy je zbytečnost, prostě to tak je a kdo nevěří a jde do háje  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: so leden 06, 2007 6:49 pm Předmět: |
|
|
Josef: Az tak to nehrotim, ale kdyz mi nekdo zavola, ze chce 3 - 5 ks 975, coz se ted stava celkem casto, tak mu radeji poradne otestuji a pripravim ty 3 - 5 ks 975, at je spokojeny a doporuci mne kamaradum, kteri si budou jiz objednavat najisto, nez misto toho delat testy a shanet nove zakazniky, ktere jeste musim presvedcovat a neco jim dokazovat.
Tohle si nechavam na pozdejsi dobu, kdy opadne poptavka, ktera kupodivu porad trva a v novem roce zacala uz od 2.1. dost vysokym tempem.
Pri vetsim rozsireni firmy by se dalo zvladnout i to i ono, ale o kvalitni pracovniky je nouze a rovnez dodavatel i statni sprava mne drzi pod krkem, tudiz nevim, jaka bude situace za mesic nebo dva, takze planovat nejakou vetsi expanzi ted nelze.
PS: Jeste neni vyresena situace s 965 a jiz hrozi to same s 975, takze kdo uvazuje o 975 a porad vaha a ceka, tak se taky nemusi dockat!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: so leden 06, 2007 6:58 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Jasně chápu, testy je zbytečnost, prostě to tak je a kdo nevěří a jde do háje  |
PSS: Tohle by mi jeste pred rokem znelo jako rouhani a ztratu kazdeho potencialniho zakaznika jsem horce oplakal , ale ted situace uplne jina a nemohu si kvuli 1- 2 nerozhodnutym zakaznikum ztratit dalsich 10 zakazek. Holt, zivot je vec priorit a ted se prodej detektoru presunul ze sfery "jenom pro znalce a vyvolene" do oblasti "masova zalezitost pro vsechny". I proto je ted vhodnejsi prodejni artikl BEL nez V1 . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
|