Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: čt květen 10, 2007 8:38 am Předmět: |
|
|
Josef napsal: | ...ale i plechové ohradě na pravé straně silnice, která tam nedávno vyrostla! Při předposledních testech tam nic takového nebylo. |
To prokleti imperialiste udelali schvalne, abysme nemohli klidne testovat detektory nebo aspon museli jezdit dal na otaceni!  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: čt březen 20, 2008 10:42 pm Předmět: |
|
|
Tak jsem si i já projel Opatovskou. Bylo to docela ve spěchu, bez videodokumentace, zpracováno do mapy se 7 hodinovým zpoděním dle paměti.
Dá se říci, e na tomto stacionáru je RX65e ve vertikálu stejně citlivá jako V1 vertikál. Zato v horizontálu je to děs a hrůza - o málo lepí, ne V1 horizont KaWide.
Jinak musím říci, e Opatovská je se svými kruháči k testování jako stvořená (dobře se otáčí).
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 8:38 pm Předmět: |
|
|
Dnes jsem byl u poněkolikáté na Opatovské. Na rozdíl od Patočkovy je na ní spoleh. Pracovala zatím vdy.
Pokud by ten radar uvnitř byl stále jeden a tentý, pak je toto důkaz závislosti frekvence radaru na teplotě. V březnu 33.984, v srpnu 33.971 GHz.
Dle mého subjektivního pocitu RX65e fw 6.5 měl tentokráte malinko lepí detekci ne 6.4 v březnu. Na druhou stranu je nutno podotknout, e v březnu to bylo umístěno ve Fabii a v srpnu ve Fiat Ducato (tedy výe nad vozovkou).
Pamatujete na Robertovu mega detekci s V1-GambrinusMod? Já ji měl taky. Ale po shlédnutí frekvence to buď byl zaitej měák (nepravděpodobné), nebo nějakej faleňák.
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: st srpen 06, 2008 10:33 pm Předmět: |
|
|
emc napsal: | Pamatujete na Robertovu mega detekci s V1-GambrinusMod? Já ji měl taky. Ale po shlédnutí frekvence to buď byl zaitej měák (nepravděpodobné), nebo nějakej faleňák. |
V okoli benzinky je klasicke misto falesnych poplachu a mely ho tam taky nektere BEL 995 USA detektory a V1 se starsim FW. Pokud radar pipa nekde u pesi lavky, tak to uz neni stacionar, ale falesny poplach. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 6:58 am Předmět: |
|
|
To je zajímavé jak daleko ta detekce je u V1.Roberte jsem zvědav na fota  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 8:14 am Předmět: |
|
|
emc napsal: | Pamatujete na Robertovu mega detekci s V1-GambrinusMod? Já ji měl taky. Ale po shlédnutí frekvence to buď byl zaitej měák (nepravděpodobné), nebo nějakej faleňák.
|
Faleňák nejspí od benzinové pumpy. Jak psal ABel, mají ho tam US verze (jiná vyí frekvence ne stacionár) a starí varianty V1. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 8:25 am Předmět: |
|
|
I s jednim RX65E jsem tam mival FP. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt srpen 07, 2008 9:36 am Předmět: |
|
|
Jo tak to vím já myslel nějaká nová úprava  _________________ :-) |