Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá červenec 18, 2008 8:48 pm Předmět: |
|
|
radeggast napsal: | No co sem si tak viml, tak K mi pípalo pokadé, kdy jsem projel kolem benzínky... Ale co mě spí zařáí, tak jsem měl zaplou volbu Laser, ale detektor stejně nic... Jako jsem myslel, e aspon pípne, e mě změřili... Ale bud na mě nemířili, nebo prostě detektor nevěděl...
Nevadí, budu jezdit dál a uvidím...  |
Mas pri vyberu pasem moznost u KA pasma volbu KA CZ nebo KA EUR? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 9:50 am Předmět: |
|
|
Při výběru mám Ka EUR, na to sem si dal při koupi náleitý pozor (jak sem se dočetl tady z fóra)...
Kdy jsem začal zkouet, K si zapl, jenome se mi zdálo, e to huláká pořád, tak jsem ho vypl a dá se s tím nezaobíral, take při průjezdech kolem cedulových bylo K vypnuto - proto ta nedekekce...
Čili... Bel mi funguje potom dobře (uf, spadl mi kámen ze srdce)... Take tedka jenom brát sebou foták a kdy se něco najde, tak natočit...
Díky moc za vysvětlení... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 9:53 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | na to e má detektor tak krátce a hned detekce to klobouk dolů. to mi "mazáci" co máme detektory dýl a taky sme ho měli první dny tak sme nepotkali nic. já na svůj prnví "úlovek" čekal hoodně douho. |
No, tak tady vichni píou, e zkouely radar na stacionáru v Praze, tak jsem se koukl na poi, jestli tady v Brně taky něco není a hle... Jeden stacionár tu byl... Tak sem rovnou el zkouet...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:31 am Předmět: |
|
|
A schvalne vyzkousej u toho stacionaru jednak horizontalni polarizaci, tzn., klasicky drzak co u toho mas... A pak zkus vertikalni a porovnej si detekce... Jelikoz na vertiklani polarizaci budes jiste mile prekvapanej.. Pak udelaje nakres a bude to...
Jen pro ukazku:
Vertikalni umisteni viz fofo:
Horizontalni umisteni:
PS: Lidem se to obcas plete...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radeggast Pozorovatel
|
Zaslal: so červenec 19, 2008 10:37 am Předmět: |
|
|
Jo jo, taky to chci zkusit... Asi si na to koupím normální drák na PDAčko a dám si ho na palubovku vedle volantu (jak jsem to tady někde na fóru viděl)... Potom dám foto i video... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
Uffffffffff to je pálka, e já neprodávám dráky k detektorům...
Radeggast: Drák na PDA je taky dobrá věcička a o dost rychleji se dá detektor z dráku vycvaknout. Musím uznat, e univerzální drák je za pár kaček a snadno se teluje při testech polarizace Jinak kdyby sis chtěl vertikál vyrobit, tak to taky není ádné umění viz. http://www.antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=487 a můu ti poslat náčrtky. A jetě jedna věc... moná nebude dlouho trvat a bude lepí vozit detektor na 45 stupňů (co je s drákem PDA hračka přizpůsobit), ale o tom více a to bude opravdu aktuální...
http://fotolub1.wz.cz/AR/g.jpg
http://www.pavelini.cz/2007/foto/nacrtvariantaB.jpg _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 4:02 pm Předmět: |
|
|
Nevím, jak vám, ale já měl s tím vertikálním drákem docela trápení. Detektor se houpal o 106 a mířil někam do nebes... Zkusil jsem podkládat i pomocí samolepících "molitanů", ale taky nic moc. Nakonec jsem to vyřeil tak, e jsem na spodní okraj mezi přísavky přilepil gumový distanční "klobouček", který se pouívá na nábytku jako doraz skleněných dvířek, či jako gumové noičky síových switchů apod. zařízení... Viz. obrázek.
Na netu jsem zahlédl třípřísavkový drák, který myslím neduhy toho dvojpřísavkového vyřeí taky:
Co vy ostatní, jaké máte s vertikálním drákem zkuenosti? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 4:23 pm Předmět: |
|
|
Jasne, ma trochu vuli, ale kdyz ho o trochu vic ohnu tak, aby po basoupnuti detektoru zapojeneho do site, miril vodorovne, mam po problemu. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po červenec 21, 2008 5:49 pm Předmět: |
|
|
Je takovy problem drzak doohnout? Otazka 2s pri instalaci..  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 7:15 pm Předmět: |
|
|
Ten muj original drzak EVO1 se taky ani nehne... viz video v mem topicu s drzakama... a to se detektor ani nedotyka skla Hodne zalezi na tvaru casti v ktere jsou prisavky.... jo a ten triprisavkovy to je docela monstrum HA HA HA.... to bych si vazne na sklo nedal.... to radej ten universal na PDA _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: po červenec 21, 2008 7:45 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Je takovy problem drzak doohnout? |
Jde o to, e bez podpěry se přísavky dost ohýbají a pod nima vzniká vakuový prostor od středu k hornímu okraji. Na první pohled to vypadá, e by se přísavka mohla časem utrhnout od skla. S tím gumovým "kloboučkem" u přísavky na skle sedí perfektně...
Ale u dost debat na toto téma... Nebudem dělat z komára velblouda.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
radeggast Pozorovatel
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
matemix Člen klubu
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 1:26 pm Předmět: |
|
|
Ice napsal: | já pouil vertikální drák, sundal z něho ty přísvky, trochu ho naohýbal a přichytl ho přímo ke stropu a ani se nehne. |
Nechtěl bys to, Ici, blýsknout a vyvěsit zde? Docela by mě zajímalo, jak jsi to uchytil na ten strop, díky  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
matemix Člen klubu
|
Zaslal: út červenec 22, 2008 3:09 pm Předmět: |
|
|
Jj, je to vidět pěkně, díky Já to mám naprosto stejně, akorát e mám vertikal drák na skle, ale kablík taky vytaený ze světýlka Jinak to samé místo a detekce perfektní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|