Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dino Nováček

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 5:35 pm Předmět: FP 995CZ mobilem |
|
|
Stala se mi zajímavá věc. Mám Bel 995CZ a předevčírem jsem zastavil u krajnice, abych si zavolal a kdy začal telefon zvonit, antiradar začal hlasit Laser. Dnes jsem toho chtěl vyuít, kdy chtěl kamarád vidět, jak antiradar funguje a nic. A to jsem dával telefon úplně k antiradaru a různě s nim akoval po celym autě a nic a přitom předevčírem úplně stačilo, e jsem ho měl u ucha. Nevíte někdo, co mohlo způsobit takový rozdíl v reakci? _________________ Bel 995CZ vertikal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
msp_x Expert

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 8:20 pm Předmět: Re: FP 995CZ mobilem |
|
|
dino napsal: | Nevíte někdo, co mohlo způsobit takový rozdíl v reakci? |
Zalezi na tom, jak daleko jsi od BTSky a podmikach sireni, neboli jak velkym vykonem mobil vysila. Na demonstraci bych doporucil, aby jsi dal mobil k detektoru a nekdo ti zavolal. V okamziku zacatku spojeni si totiz mobil zjistuje potrebny vykon pricemz vysilat zacina s tim nejvyssim a postupne ho snizuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
msp_x Expert

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 10:08 pm Předmět: |
|
|
Otazka byla na duvod rozdilne reakce, ne jak vyvolat poplach.
Ice napsal: | nini jednoduí si vzít dálkové ovládání od TV a blikat tím do laserového čidla a poplach má zaručený. |
Zkousel jsi to uz nekdy? Aby jsi nebyl zklaman, ze ten zaruceny poplach se nejak nedostavuje. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
dino Nováček

|
Zaslal: st červenec 16, 2008 11:34 pm Předmět: Re: FP 995CZ mobilem |
|
|
msp_x napsal: | Zalezi na tom, jak daleko jsi od BTSky a podmikach sireni, neboli jak velkym vykonem mobil vysila. |
Tak to bude tím. Dnes (vlastně u včera ) jsem byl teměř v centru Prahy, zatímco předevčírem jsem volal na kraji Dolních Břean, kde byl asi slabí signál a tudí vyí vysílací výkon mobilu. Díky za vysvětlení. _________________ Bel 995CZ vertikal |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 7:29 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | jj zkouel z bezprostřední blízkosti a ruko to zastínil aby tam nelo světlo z okolí a fungovalo to. |
Mne to teda nefungovalo ani na jednom z 6 DO
Brezanama taky obcas telefonuju, RX65E zatim gut. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
msp_x Expert

|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 8:07 am Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Ice napsal: | jj zkouel z bezprostřední blízkosti a ruko to zastínil aby tam nelo světlo z okolí a fungovalo to. |
Mne to teda nefungovalo ani na jednom z 6 DO  |
ICE ma stesti na ovladac. Ja to zkousel s ruznymi peti a ani tuk. Priznavam ale, ze to nebylo z bezprostredni blizkosti. Je mozne, ze v tom pripade to tak prebudi vstupni obvody, ze nejaky ten signal podobny lidaru se tam ukaze. Pri normalnim vzdalenosti je pravdepodobnost poplachu relativne mala, protoze protokol ovladacu pulsy lidaru vetsinou moc nepripomina. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: čt červenec 17, 2008 8:29 am Předmět: |
|
|
Ice napsal: | nini jednoduí si vzít dálkové ovládání od TV a blikat tím do laserového čidla a poplach má zaručený. |
Tohle je blbost a funguje tak akorat u cidel 975. Citlivost na DO se snizuje v rade 975, 94x/95x, 96x/99x/RX65, lidove receno, 975 reaguje vzdy a bez problemu na prakticky kazde DO, starsi detektory 94x a 95x reagovaly na DO dost neochotne, ale obcas se nechaly vyprovokovat, ovsem nove 96x/99x a RX65 na DO prakticky nereaguji. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|