|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: st březen 05, 2008 10:12 am Předmět: |
|
|
By me zajimalo, k cemu tu ta policie teda bude... Takze prvni volat znalce a pak policii _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: st březen 05, 2008 10:37 am Předmět: Re: Voláte policii k mení nehodě? Zaplatíte |
|
|
Zaplatí účastník nehody i v případě, e PČR nezavolá a ona stejně přijede - např. zavolá kolemjedoucí apod...
Kromě toho částka 250 tis. přesahuje hodnotu např. Fabie, čili teoreticky k totálce netřeba volat policii. U vidím české ikuly, jak hlásí na pojiovnu jednu totálku za druhou a kasírujou - teoreticky jim bude stačit pár fotek vraku s čitelnou RZ _________________ Stealth ...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
bpavel Pozorovatel
|
Zaslal: st březen 05, 2008 12:08 pm Předmět: |
|
|
Přiznám se e mne toto docela děsí, krom podvodu které bude moné dělat to určitě zvedne cenu pojistného. Řekněme e 100k Kč mě přijde rozumné. Evidentně je zde snaha vzít práci policii a převést na soukromý sektor. Stejně tak jako s měřením rychlosti. Kladu si otázku, co tedy bude policie dělat ? Buzerovat a prudit ? _________________ STI-R a LI |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|