|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: st červen 25, 2008 8:10 am Předmět: |
|
|
Tak ono jim knihu jízd ukázat můeme, ale jako na potvoru ten den tam není napsán řidič, který to řídil, nebo je tam řidič z Koreje, který tu byl na návtěvě  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: st červen 25, 2008 1:47 pm Předmět: |
|
|
Knihu jízd sice můe správní orgán chtít, ale nemá na ni nárok. Navíc neexistuje ádný zákon či předpis, který by určoval, e musí knihu jízd mít a vyplňovat. Pokud bude chtít finanční úřad při kontrole vidět pomocný účetní dokument na zdůvodnění nákladů souvisejících s podnikáním, tak si něco seenu, ale uvidí to jen úředník finančáku a to je ve. Navíc tento úředník má zákonnou povinnost mlčenlivosti o vem, co se s výkonem svého povolání při kontrole dozvěděl. Take neexistuje, aby nějaká Mařena z FÚ la za Frantou ze správního úřadu a něco mu bonzovala o nákladech na jízdy s firemním autem či aby se Franta na jízdy dotazoval na FÚ a Mařena mu to sdělovala.
Z celého annoncovaného článku vyplývá, e novinář je jako obvykle blb, který o této problematice nic moc neví. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt červen 26, 2008 12:00 am Předmět: |
|
|
Na zakazku statniho aparatu? Asi mi neco unika, ale jaky ma statni aparat zajem na tom, aby ho ridici fu*kovali a neplatili pokuty? spis mi to prijde jen jako honba za senzacemi (jako kauzy RZ, osoba blizka, pirati, ...), aby se to rozmazlo, nasledkem cehoz vyjde zas nejaka ta novela-nenovela a porad bude o cem psat. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|