|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
x2005 Expert

|
Zaslal: pá duben 11, 2008 3:57 pm Předmět: Řidiči se v dubnu utrhli z řetězu, policie se na ně chystá! |
|
|
Řidiči jako by se v dubnu utrhli z řetězu, policie se na ně chystá
http://www.novinky.cz/clanek/137430-ridici-jako-by-se-v-dubnu-utrhli-z-retezu-policie-se-na-ne-chysta.html
citace: | V návaznosti na nepříznivý vývoj připravila policie na následující dny řadu rozsáhlých dopravně bezpečnostních akcí v jednotlivých regionech majících za cíl zklidnění dopravy. |
Jsem rád, e nový Červíček dodrel, co slíbil. U ádný "Krytof", ale "Dopravně bezpečnostní akce"!
koda, e nikoho nenapadlo, zda za nárůstem provozu a nehodovoti mohou být řidiči, kteří "odzimovali" svá auta a vyjeli (pomalu a s koboukem na hlavě) zpět na silnice.
citace: | Ze statistiky nehod za první čtvrtletí letoního roku vyplývá, e stále přibývá mrtvých po nehodách způsobených řidiči aut kvůli nesprávnému předjídění. "Jedná se o devět lidí více ne loni, co je 75 procent více, doplnil Tesařík. Stejně tak upozornil na dalí velký neduh, kterým je nedání přednosti v jízdě. "Právě tyto příčiny se podílely na tragických dubnových nehodách," dodal. |
A proto budeme s neutuchající vervou nadále měřit rychlost a kontrolovat lékárničky. Protoe tak je to správné a tak to má být! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá duben 11, 2008 9:20 pm Předmět: |
|
|
x2005: ...a nebudeme zbytečně vyjídět k dopravním nehodám - čili ani pokutovat ty řidiče, kteří nám dnes tolik leí v aludku, protoe zaviní tolik dopravních nehod! Přece, kdy k nim nebudem vyjídět, tak vlastně pro nás nebudou existovat, tím pádem nám statistika ukáe, e jsme kingové, jeliko nám klesne nehodovost! Bravo, pane Červíčku! Jen bymne zajímalo, jestli tohle vymyslel sám nebo mu u toho někdo radil...třepa pan s nastřeleným vlasem
P.S.: ji mám mého Freetracka zpět, je krásně naletěný, take - u se těíme na ty dopravní akce  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: pá duben 11, 2008 9:41 pm Předmět: |
|
|
Začínáte mě lámat, jestli si nemám namazat p-r-d-e-l (stačí doprostřed) alá Bob (modří u vědí :-)) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 6:27 pm Předmět: |
|
|
Snail: mýlka se Ti někam vloudila...já mám naletěné obě půlky zadnice Od Horsta kupuju pouze kompletní balení  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 7:29 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | Začínáte mě lámat, jestli si nemám namazat p-r-d-e-l (stačí doprostřed) alá Bob (modří u vědí :-)) |
Ja byt tebou si prdel pekne promaznu at mas klidek... A vice si promazni predek, zadek staci jen jednou, ale na predku bych nesetril a zvolil promaznuti dve  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne duben 13, 2008 8:10 pm Předmět: |
|
|
Nejsem zadnej ritopich, mazu jen vepredu a kdyz mam podezreni, ze mi hori prdel, otocim to pres rucku a jsem zas chranenej, zadnej velkej problem. zacinate me viklat, zitra kouknu, jestli by se jeste jedno cidilko dozadu veslo. A nereste tu veci, ktery jsme se rozhodli tu neresit:) _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po duben 14, 2008 6:16 pm Předmět: |
|
|
Ja dneska nepotkal ani policejni auto, bylo tak krasne, tesil jsem se a ono ani prd  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pepek Expert
|
Zaslal: po duben 14, 2008 6:23 pm Předmět: |
|
|
Čuříček je typický modroptáčnický produkt doby - je blbej, ale politicky spolehlivej (stejně jako polopleatý kretén z Olomouce). Oba v ivotě nepracovali - jeden je trvalý student a politik, druhý student a řiolezec na pozicích, kde se nic nemuselo dělat. Take spolu tvoří opravdu kovanou polovinu bezpečnostního dopravního čtyřlístku a také určitě budou (si) honit nezdárné řidiče na historicky prověřených nebezpečných místech. Kdy jsem viděl čuríčka v neděli vatlat v TV, tak jsem chvilkami myslel, e Bohnice udělují vycházky. Ten člověk je tak blbej, e snad ani netuí, jaké kraviny vypoutěl do éteru, protoe jinak by si musel nafackovat a zalézt do kanálu.
Ráno jsem viděl obecní kretény měřit rychlost na obvyklém místě na Opatově před kruháčem směrem do centra - 1x VW s Ramerem (toto místo je vedené v POI). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|