|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 6:57 pm Předmět: ztracený řidičák |
|
|
Jsem blbec a ztratil jsem ridicak. Zitra si jdu nechat udelat novy. Existuje nejaka moznost, jak to urychlit, aby to netrvalo mesic? Muzou mi vydat nejake potvrzeni, ze mam ridicske opravneni, abych mohl v tom mezidobi ridit? V sobotu potrebuju jet do Italie pres Svycarsko...... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 7:05 pm Předmět: |
|
|
To by bylo fajn, pokud takova moznost existuje. Zatim jsem to nikde nenasel. Uz jsem pocital s tim, ze je to v haji... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: ne březen 30, 2008 7:21 pm Předmět: |
|
|
Problem je, ze k vydani mezinarodniho, potrebuju platny cesky... ten nemam. Ale muzu zazadat o vydani v "BLESK" rezimu, tzn. do 5dnu. Kdyz zazadam v PO rano, v PA by mohl byt teoreticky hotov... Mezitim mi pri nahlaseni ztraty vydaji potvrzeni o ztrate, s kterym muzu 30dni jezdit po CR.. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

|
Zaslal: út duben 01, 2008 10:31 am Předmět: |
|
|
Prevratil jsem cely byt naruby, asi jsem ho ztratil v PA vecer ve meste, vypadl mi z kapsy... Na tomhle budu mit blbou fotku, nemel jsem cas se nejak slusne vyfotit, tak jsem vzal jinou super rychlo fotku 6let starou... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|