Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
dort Člen klubu
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 12:02 pm Předmět: MP Praha a Ramer v VW Transporter :-( |
|
|
no jak vidno nebojí se toho ani maličko - i kdy na druhou stranu kdo by ho tam čekal
dneska jsem potkal VW Transporter s oklivou bradavici ve spodní mříce nárazníku , tomu říkám "vychytávka" - neb v tomhle autě ho 99% lidí rozhodně čekat nebude , jo jo je potřeba "výchovně" a "preventivně" působit na peněenky daňového poplatníka |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 12:30 pm Předmět: |
|
|
Jenom takova hloupa otazecka, ktera jiste nikoho zajimat nebude, kde prosimte stala ta dodavka (transporter)? Jen abych vedel, jelikoz mas Recht, ze i kdyz by pipal antak, asi bych hledal osobaka, nebo nekde trojnozku, ale dodavka, to urcite ne, zase jsem o neco chytrejsi... :-) |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 12:40 pm Předmět: |
|
|
dobra vychytavka no este maju co dohanat.. v holandsku (a zrejme aj v inych krajinach) napr meravaju aj z privesov alebo zo smetiakov _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
dort Člen klubu
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 1:03 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Jenom takova hloupa otazecka, ktera jiste nikoho zajimat nebude, kde prosimte stala ta dodavka (transporter)? Jen abych vedel, jelikoz mas Recht, ze i kdyz by pipal antak, asi bych hledal osobaka, nebo nekde trojnozku, ale dodavka, to urcite ne, zase jsem o neco chytrejsi... :-) |
tak no to Ti neodpovím, neb jsem ji potkal na Balabence v protisměru a neměl jsem svoje auto, take ani nevím, zda byl radar aktivní, nebo ne |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 2:47 pm Předmět: |
|
|
Nevim, jestli se jedna o stejne vozidlo, ale minuly tyden (utery, streda) jsem potkal WW Transporter Mestske policie na Praze 4 - Haje, na spojeni Vystavni a Miroveho hnuti, presne tady, akorat tam jenom neparkovali, ale ostre merili a o kousek dal to vybirali!
Jelikoz je na Opatovske funkcni stacionar s Ramerem na 34.00 GHz a tenhle mel 34.30 GHz, tak jsem krasne otestoval detektory, co jsem mel v aute. _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 3:14 pm Předmět: |
|
|
to se nekdo ma... Ja tedka jako na potvoru nikde zadnou hlidku nemuzu dohledat... Vzdy meri kdyz jsem v praci a po 17h nikde nic... . A ani rano pred 10h nikde nic... |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 4:54 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | .... potkal WW Transporter Mestske policie na Praze 4 - Haje, na spojeni Vystavni a Miroveho hnuti, presne tady, akorat tam jenom neparkovali, ale ostre merili a o kousek dal to vybirali!
|
Myslím, e tam je dokonce 30 km/h. Je tam omezení podél celé délky toho lesíka. Asi před rokem jsem tam potkal večer PCŘ, které měřila z protiměru na příjezdu. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: po červenec 09, 2007 4:56 pm Předmět: |
|
|
Občas ráno u od cca půl osmé s VW bývají na Jiňáku od Litochlebského kulaáku směrem k STK na Turkově. Bývají v místě zůení ze dvou pruhů do jednoho u přechodu a vybírají to u Sádky. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: pá srpen 24, 2007 8:46 am Předmět: |
|
|
VW patří na P4 a tak si ho asi víc řidičů prohlédne dokonaleji, jeliko málo z nich předpokládá, e tahle "krabice" má v sobě ramer...
Tuhle měřili u Hostivařské přehrady...a zájem tedy byl velký |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 12:33 pm Předmět: |
|
|
Tak včera dopoledne t.j. SOBOTA cca 10 hod projídím se známým v autě tudy do centra 50°2'1.614"N, 14°30'18.717"E , je tam přechod pro chodce, kola a hlavně omezená rychlost na 30km/h. Jeliko znám finty místního obecního ksindlu, tak jsem si vimnul vpravo ve směru jízdy zaparkovaného VW obecních darmoroutů. Známý přibrzdil a udělal dobře, protoe o 200m dále černý póvl se chystal vybírat. Známý je bez "ochrany" a takhle by padl do pasti. Prostě měřit 30-ku v sobotu dopoledne před kolou můe napadnout jen černé nízkointeligenty. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 5:46 pm Předmět: |
|
|
pepek: no, pokud bude v Pze Olympiáda a podobné blbosti, tak se můeme těit, e radní jetě víc dupnou na ředitele MP a ti zase na poskoky na silnicích...a pak bude teprve zle! |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 5:52 pm Předmět: |
|
|
pepek napsal: | Prostě měřit 30-ku v sobotu dopoledne před kolou můe napadnout jen černé nízkointeligenty. |
Peníze, peníze, peníze. Konec měsíce se blíí, není splněný plán vylepení městského rozpočtu z pokut, tak je potřeba brát, kde to jde. A počkej, a bude legální měření soukromých firem. Na takových místěch bude fronta jako taxikáři na tafl na Václaváku. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 6:04 pm Předmět: |
|
|
Doufejme, e ty soukromníci neprojdou. Zítra zahajuji dalí kroky antikampaně proti návrhu toho zasr.ného modroptáčníka . koda, e jsem pravidelně nesledoval tisky k projednání z pos(l)raneckého hnízda a mohlo se začít něco dělat dříve
Olympyjáda snad tomu malému napoleonovi neprojde. Vdy i středočechům z vlastní ptákostrany se to moc nelíbí |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 8:22 pm Předmět: |
|
|
To sice nelíbí, ale budoucí premiér (t.č. primátor) má v ptákostraně pevnou pozici a silné slovo...
Já u jsem taky začal aktivní boj proti tomuto návrhu...kontaktoval jsem svého senátora a napsal výivný komentář na soukromou adresu MUDr. Mgr. Ivana Langera |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: ne říjen 21, 2007 8:54 pm Předmět: |
|
|
Neléčící doktor-patolog - ten kouká, kde jen urvat kus informací, které v budoucnu vyuije proti druhým a web i s potou za něj dělají jeho hulibrci. Malý napoleon po posledním průzkumu volebních preferencí nepustí své otěe a nechá lampasáckého tupola jetě hodně dlouho vařit se ve vlastní hlouposti. Ta doba, co slibovala, e valaký imbecil padne a nastoupí malý napoleon je ji pryč a on v současnosti do této nejisté situace nepůjde - dej na má slova |
|
Návrat nahoru |
|
|
|