|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 4:29 pm Předmět: |
|
|
Ja mam tedka Uniqua na 1.9Tdi 96kw:
Povinne ruceni se vsim za 6150Kc
Havarijka s 1% spolucasti a vsim moznym a nemoznym za 9850Kc
a zatim spokojenost, tedy mam ji od zari, ale uz jsem mel jednu skodnou udalost a vse v pohode...
Ps: Snad nejsem kafka co plati moc... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: út prosinec 11, 2007 8:54 pm Předmět: |
|
|
Triglav pro praské trvalé byditě, obsah 2497 a cena? Asi 3300 nebo 3400
A plnění? To mne nezajímá. Přece plní za mne druhému |
|
Návrat nahoru |
|
|
pepek Expert
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 8:26 am Předmět: |
|
|
Tím "praákem" jsem pro méně znalé chtěl ukázat, e jedním z kritérií pro určení výe pojistného je pro některé pojiovny i trvalé sídlo pojitěnce.
btw. Wuestenrot je také vhodný, ale spíe pro vozidla s niím výkonem a větím objemem. Dalí auto v rodině je z těchto důvodů u této pojiovny - je o něco levnějí ne Triglav
btw. Na tvém místě, pokud má přiznaný nějaký bonus, tak do konce roku zkus pojiovnu z TV reklamy "...-20%" - na název si teď nemohu vzpomenout
Jen jetě doplním, e při "běné" dopravní nehodě si dopředu nevybere, kdo do tebe nabourá, take ti to můe být umafuk.
Od toho je jiný druh nehod |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: st prosinec 12, 2007 9:52 am Předmět: |
|
|
Robert napsal: | To se dělá i havarijka s jedním procentem? |
JJ, dela, proto jsem do toho sel, jelikoz v Praze nikdy nevis kdo Ti to vymlati, nebo rozbije... Sice vzdy u kazde udalosti kdyz se nenajde vinik zaplatis 1000Kc, ale je to pohoda, kdyz si vezmu, ze kdyz me to naposledy vymlatili, skoda byla za 35000 takze za litr a mel jsem to jako novy... |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|