|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
tomíček Pozorovatel

|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 7:23 am Předmět: Olmik |
|
|
Jen v krátkosti shrnu situaci v Olmiku. 945 registruje často falený poplach na 34.375 a 34.392 v oblasti hl. vlakového nádraí , jedná se o mikrovlnný propoj krajského úřadu s ostatními budovami státní správy.
Nejsilnějí je na novém nadjezdu u nádru, za opt. podmínek je občas slyet na příjezdu do Ol od Hranic (Ferona, Peugeot).. Jinak nic.
Ale POZOR, někdy stojí Passat PČR na připojováku od Baumaxu a míří na tento nadjezd. Jedete-li od Hranic (Přerova) přes nadjezd (je tam sice 70, ale málokdo ji udrí) slyíte poplach,říkáte si aha, Krajský úřad, přehoupnete se přes vrchol a jste přímo v měř. kuelu toho Passatu..
Kdo nevidí na displej (frekvenci), radi zpomalit..
Dvakrát teď měřili na výjezdu od výstavitě Flora na Brno, je tam nesvítící lezniční přejezd, jsou schovaní vpravo na malém parkingu těsně před kolejemi. Detekce zde ale dobrá.
Motel Hesperia na vjezdu od Brna je u známá.
Pumpa JET, měří se vjzd do Ol. od Hranic, jsou tam jednou dvakrát do měsíce, opět monost záměny fal.popl. Krajského úřadu.Frekvence stejné - viz výe.
Poslední nové oblíbené místo je výjezd na Přerov, před Auto Hlaváček, bazar těké techniky, vybírají před kruháčkem. Měří bílá OI PČR. Detekce opět sluná.. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex.. Nováček

|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 8:42 am Předmět: |
|
|
tomíček: díky za shrnutí .. .Olomoucí čas od času projídím... Přijde mi minimálně hodně zvlátní, e ty fal. poplachy jsou u Ferony a Peugeota ..měří tam vůbec někdy? u Té JEtky na příjezdu i u Hesperie jsem je samozřejmě u viděl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Zibby Admin

|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 10:55 am Předmět: |
|
|
přesunuto z obecné diskuze |
|
Návrat nahoru |
|
 |
tomíček Pozorovatel

|
Zaslal: čt říjen 26, 2006 9:59 pm Předmět: |
|
|
Alex.. napsal: | tomíček: díky za shrnutí .. .Olomoucí čas od času projídím... Přijde mi minimálně hodně zvlátní, e ty fal. poplachy jsou u Ferony a Peugeota ..měří tam vůbec někdy? u Té JEtky na příjezdu i u Hesperie jsem je samozřejmě u viděl  |
JJ, budu průběně doplňovat.
Peugeot - kdysi se měřilo naproti Peugeotu (Artcom) směrem do města, je tam kvůli křiovatce na Bystrovany 60km/hod, tam jsem je ale ji dávno neviděl..
Ferona - mého známého tam asi před měsícem změřili na příjezdu do města, trojnoka schovaná u zastávky autobusu, vybírali u staré Benziny. Je tam sníení a na 50 kvůli výjezdu z Ferony, já je tam ale jetě taky neviděl.
Falený poplach - kdy se v těch místech podívá před sebe, vidí přímo modrý "mrakodrap" Krajského úřadu. Z něho to jde na výe uvedených frekvencích. Pokud jsou příznivé podmínky pro íření, sem tam si AR zapípá. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Alex.. Nováček

|
Zaslal: pá říjen 27, 2006 10:55 pm Předmět: |
|
|
tomíček: odkuď jde poplach vím u z AR ...jen mi přijde fakt zvlátí, e mám skoro vdy poplach u ferony a peugeotu na sníení rychlosti..jinak nikde jinde ..
přitom jsem je tam taky jetě neviděl  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|