Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Palda Nováček
|
Zaslal: čt září 10, 2009 1:15 pm Předmět: Vyváené zpravodajství |
|
|
Dnes v 13:10-13:15 na Radiournálu 1, měl Petr Tluchoř příspěvek ohledně "antiradarů", bohuel zatím není v archivu take pak dodám odkaz.
Nicméně jednalo se o skutečně vyváené zpravodajství, plné pravdivých a ověřených informací podloených neprůstřelnými důkazy.
".. Je Skandální(!), e policii v Polsku stačí k pokutě, kdy je detektor vypnutý, a česká policie majitelům antiradarů salutuje.." _________________ V1 3.863 (jeden z poslednich) x2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: čt září 10, 2009 8:58 pm Předmět: |
|
|
No nevím, podle mého nic moc...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: čt září 10, 2009 10:26 pm Předmět: |
|
|
Mně by zajímalo, čím je přítomnost vypnutého detektoru v kastlíku společensky nebezpečná...  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: čt září 10, 2009 11:28 pm Předmět: |
|
|
shwaara napsal: | Mně by zajímalo, čím je přítomnost vypnutého detektoru v kastlíku společensky nebezpečná...  |
Lze jej zapnout?
Jetě si vzpomínám na vyprávění uivatelů přejídějících česko-německé hranice. Stačily jen dvě obtisklá kola od přísavek na skle a u gestapo dělalo áru. V hroím případě u detektor dotyčnej nikdy neviděl, v lepím mu jej vrátili četí celníci při návratu... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá září 11, 2009 12:02 am Předmět: |
|
|
Aha. Čili nebezpečnost vypnutého detektoru tkví v tom, e jej lze zapnout a nebezpečnost zapnutého detektoru tkví v tom, e mě upozorní na měření, pokud nějaké potkám. To jsou svě podmínky. Čili vypnutý detektor můe mít ten efekt, e zpomalím, pokud A a zároveň potom moná B, a proto je společensky nebezpečný  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Palda Nováček
|
Zaslal: út září 15, 2009 6:48 pm Předmět: |
|
|
Díky emc za linky, já se nějak u nedostal k počítači :-/ _________________ V1 3.863 (jeden z poslednich) x2 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|