|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
emc Expert

|
Zaslal: so září 26, 2009 6:24 pm Předmět: Policejní piráti sejmuli dva chodce na přechodu |
|
|
Policisté zřejmě při pronásledování porazili dva chodce. Jeden zemřel na místě, druhý byl ve velmi váném stavu převezen do nemocnice.
Krátce po páteční půlnoci přejeli krnovtí policisté na přechodu v Opavské ulici mue a enu. Po nárazu auta byla ena odhozena na chodník.
"ena měla poranění hlavy a páteře neslučitelná se ivotem," upřesnil Humpl. " Mu byl s mnohočetnými poraněními na hlavě, břie a rukách a nohách letecky v kritickém stavu do Fakultní nemocnice v Ostravě - Porubě,""ena měla poranění hlavy a páteře neslučitelná se ivotem," upřesnil Humpl. " Mu byl s mnohočetnými poraněními na hlavě, břie a rukách a nohách letecky v kritickém stavu do Fakultní nemocnice v Ostravě - Porubě,"
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/policiste-v-krnove-zabili-na-prechodu-chodce-druhy-zraneny.html |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so září 26, 2009 7:12 pm Předmět: |
|
|
jj, oni toti naháněli piráta, který "ohrooval svou jízdou bezpečnost silničního provozu", jak řekla mluvčí. Tak ji teda zvýili. No a rozsekala mě reportérka na nově, které jetě řekla, e paradoxní je, e viník, čili řidič BMW nejspí ani nebude kvůli smrti oné dívky vyetřován....  _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: so září 26, 2009 7:45 pm Předmět: |
|
|
Řidič BMW je moná pirát, ale...
Policajti, kteří jej honí a stupňují jeho i svou rychlost jsou nejnebezpečnějí. Zvlá pokud měli zapnutej jen maják bez houkačky... Nakonec to BMW dostala policejní smečka. Nelo zavolat posily hned, bez zbytečné honičky?
Na jinou diskuzi by byla kvalifikace za silniční pirátství. Pokud tě někde změří, ty zastaví a dostane flastr dle současné kvalifikace. Jiná situace, kdy aktivně ujídí a ohrouje okolí. Sebrat řidičák na alespoň na dva roky, tučnou X krát 100.000 Kč pokutu nebo do chládku.
O něco mírněji avak stále tvrdě za to Robertovo video 280 km/h přes odtavný pruh...
Hlavně, e pokutujou nás piráty za 65 na 50 na rovných přehledných úsecích bez chodců, 90 na 80 na spojce, 120 na 90 KV-Praha, 150 na 130 na dálnicích a erkách...
EDIT: Přesně to, co je v tom článku na AUTOREVUE, jsem měl na mysli... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: so září 26, 2009 8:10 pm Předmět: |
|
|
Řidič BMW je moná pirát , ale zabíjeli ti policajti . Mně vůbec nezajímá , jestli někoho honili nebo ne výsledek je tragédie . Doufám , e jsou u oba od policie vyhozeni a potká je trest jako kadého jiného řidiče . Co mně nejvíc tve jsou neustálé výmluvy , mlení , lhaní . Jednou jsou na vině kufry , pirát jedoucí rychle atd.atd. ale nikdy ne policajt-pitomec. Nakonec co se hlásí k policii , líní lempli co se nikde neuplatnili , a svoji neschpnost dohánějí horlivostí . Zkrátka úkol zněl jasně... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so září 26, 2009 10:34 pm Předmět: |
|
|
Jaké Robertovo video? Něco mi uniklo? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
davidt Člen klubu
|
Zaslal: ne září 27, 2009 12:17 pm Předmět: |
|
|
delete
Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 2:56 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
Zaslal: ne září 27, 2009 1:02 pm Předmět: |
|
|
davidt napsal: | Sorry, ale jestli měli opravdu zapnutý maják, tak tohle není v první řadě chyba policie..
Nevim, kdo se díval včera na zprávy, ale náhodou jsem sledoval Primu, ČT i Novu. A jenom na "bulvární" Nově zmínili, e hlavní vinu by měl nést řidič BMW, ale ani za to nebyl obviněn. V ostatních se jenom naváeli do policie. |
jakou vinu řidič BMW? Kdo koho sundal? Pirát v autě srazil chodce na přechodu. Shodou okolností to bylo policejní auto.
Nějakej debil si chtěl hrát na simíra a místo pouití vysílačky si chtěl vyhonit ego a kvůli banálnímu přestupku zabil minimálně jednoho mladýho člověka. Doporučuji tomu policajtovi spáchat sebevradu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
snail Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: ne září 27, 2009 1:35 pm Předmět: |
|
|
to davidt : Policie slouí veřejnosti. Jejím úkolem je chránit
bezpečnost osob a majetku a veřejný pořádek, předcházet
trestné činnosti,
Policista a zaměstnanec policie jsou povinni
a) dbát, aby ádné osobě v důsledku jejich postupu
nevznikla bezdůvodná újma,b) dbát, aby jejich rozhodnutím neprovést úkon nevznikla
osobám, jejich bezpečnost je ohroena,
bezdůvodná újma,
c) postupovat tak, aby případný zásah do práv a svobod
osob, vůči nim směřuje úkon, nebo osob
zkrátka policie přejede holku na přechodu- na vině je samozřejmě samotná přecházející (údajně vyla z křoví) spolu s nějakým řidičem který se dopustil údajného přestupku a ohrooval ostatní účastníky (kde asi jsou ti ohroení samozřejmě nikde) a tak je to vdy . Zkrátka důvěryhodnost policie je totální nula . K tomu stačí přidat vlastní zkuenosti s policii a není dál o čem diskutovat . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: ne září 27, 2009 1:50 pm Předmět: |
|
|
snail napsal: | http://www.ceskenoviny.cz/domov/krimi/zpravy/policiste-pri-nehodach-usmrtili-od-roku-2004-nejmene-pet-lidi/399685 |
A to jsou případy kdy se to policii nepodařilo zakamuflovat , překroutit a hodit vinu na někoho jiného . |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: ne září 27, 2009 6:40 pm Předmět: |
|
|
Podle vyjádření místních z Krnova je ale ono křoví a na druhé straně silnice, incident tedy se nemohl udát tak, jak se vymlouvá policejní mluvka
Cituji: Jsem z Krnova a v noci jsem byla na místě nehody
Tak předně: houkačka nehoukala. Auto začalo troubit a íleně brzdit a před srákou. Křoví sice je na jedné straně přechodu, ale ti dva byli sraení na jeho druhé straně, cca 30-40cm od kraje!!! Tak nechápu slova mluvčí, e skočili do vozovky spoza křoví... Chuděra holka leela na chodníku přikrytá mrtvá 5 hodin, ne pro ni přijelo pohřební auto, co je taky ostuda:-( Klučina byl můj spoluák, co mě mrzí o to více... Navíc, na Opavské právě v tom úseku jsou restaurace Orient, Holba a Druba, vechyn tři kousek od sebe. Byl pátek, jak si mohla policie myslet, e se tam nebudou pohybovat lidé a jet závratnou rychlostí? Nechápu!!
No, myslím si o policejní práci svoje.
Toto z garáe , |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pavelostr Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
davidt Člen klubu
|
Zaslal: po září 28, 2009 9:33 am Předmět: |
|
|
delete
Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 2:57 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
emc Expert

|
Zaslal: po září 28, 2009 11:44 am Předmět: |
|
|
davidt,
my ostatní narozdíl od tebe říkáme, e sólo akce nedozrálého "Simíra" nemaj na silnici co dělat. Kdyby udělali zátah více vozidly, postavili záterasy (myslím ne auty, ale stop stickery), bylo by to pro "civilisty" bezpečnějí. A e tenhle postup funguje, BMW bylo nakonec chyceno...
Myslím, e toto téma nemá cenu dál rozebírat... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|