Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
ota Člen klubu
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 7:45 pm Předmět: Měření MP.Klánovice |
|
|
Dnes jsem jel přes Klánivice a MP měřila v protisměru.Můj mazánek V1.ani hlásku.Tak jsem ho vypl a znonu zapl,chtěl jsem se ubezpečit zda mě neplave pásmo?A zase nic.Jeliko jsem byl společensky oblečen a mám ok.auto,tak jsem se osmělil a zastavil podél nich.Vystoupil jsem a taktně zaklepal na okno.Představil se s tí,e dělám test pro Autosalon na funkčnost Čínských AR a výsledky aplikuji do grafu.Poto jsem se narovinu zeptal,jestli mají radar zapnutý?Koukli se na sebe a jeden z nich odpověděl,e ne.Kontrolovali telefonování v autě.Tak jsem se rozloučil slovy:i vy budete v křivce grafu. _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 7:50 pm Předmět: |
|
|
Tak to tleskam. Super pohotovost. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 7:51 pm Předmět: |
|
|
pekna prace, jak rikam, organi nas matou, ale jet rychle, tak by si te dojeli a zkusili by to... Je to banda gayu |
|
Návrat nahoru |
|
|
ota Člen klubu
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 7:55 pm Předmět: |
|
|
Chce to slunost a nebát se.Pouil jsem to dvakrát a vdy úspěch.Nedávno v Říčanech,kde měřila MP laserem.Suprový kluci.Jsou to taky lidi. _________________ V1 3.863 Rx65e
http://www.plysove-hracky-eshop.cz/ Členové fora sleva 10% |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 7:57 pm Předmět: |
|
|
ota napsal: | Chce to slunost a nebát se.Pouil jsem to dvakrát a vdy úspěch.Nedávno v Říčanech,kde měřila MP laserem.Suprový kluci.Jsou to taky lidi. |
Asi jo, ale ja tedy vzdy podle ksichtu narazil na pekn paka, ale taky to nekdy zkusim... |
|
Návrat nahoru |
|
|
ota Člen klubu
|
|
Návrat nahoru |
|
|
bpavel Pozorovatel
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 9:39 pm Předmět: |
|
|
Souhlasím s Otou, mám podobnou zkuenost, stačí přijít a zeptat se případně domluvit. Pokud jedu sluebně tak navíc sebou vozím nějaké ty dárečky a oni si je rádi vezmou. Ksicht obvykle neřeím, první reakce řekne více. _________________ STI-R a LI |
|
Návrat nahoru |
|
|
pavelostr Člen klubu
|
Zaslal: pá únor 22, 2008 11:11 pm Předmět: |
|
|
Suprový kluci.Jsou to taky lidi
taky lidi ..... Ostravská MP má přes 500 str. a lidi jsou moná tak dva , v ádné práci se neuplatnili , ani PČR je nechtěla tak li k MP , schovaní kasírujou kohokoli , obejdou místa kde se dá neco vybrat a zaijou se , pokud narazí na opravdové grázly tak se otočí jinam , pokud bych udělal anketu jak je oblíbená MP tak by se divili , svůj názor na ně ani nepíu protoe takové výrazy se tady asi netolerujou |
|
Návrat nahoru |
|
|
x2005 Expert
|
Zaslal: so únor 23, 2008 9:41 am Předmět: |
|
|
ota> Dobrá práce. Jak říkám já: "Kdy něco nevím, tak se zeptám"
P.S.: Jediná ance, jak vyzkouet, zda ti V1 "neuplavala", je přepnout do reimu "A" a postavit se do osy paprsku. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|