|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 4:33 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Tak dneska jsem potkal v atci Vojenskou policii (na výjezdu na Louny u VÚ) s LTI a záznamovým zařízením s PDAčkem... Tak jsem udělal několik cvičných průjezdů s V1, která reagovala pokadé a to dokonce i kdy "střílel" opakovaně. Samozřejmě, e brzdit by nemělo ádný smysl, ale jako informace, e jsem měřen - dobré...
Nikdo to nikde nevybíral...tak nevím, jestli to byl nějakej testík nebo to lo do databáze a fotečky přijdou potou
Natočil jsem i video, ale mám novej foun, take jsem se učil (1.video s tímto founem) a tomu odpovídá pootočení a kvalita - sorry:
http://www.youtube.com/watch?v=z17dAb-Fr2c
BTW: tento laser bude vlastnit i PČR, který vzeel z výběrového řízení  |
Pekny, ja bych taky rad konecne na nejakej laser narazil, jelikoz furt nevim jak by reagoval Target 550 Euro, ale pocitam, ze reakce budou stejne jako U V1.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 5:54 pm Předmět: |
|
|
Myslím, e V1 bude mít asi 3x takový dosah, tedy mnohem vyí citlivost. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: po listopad 05, 2007 5:58 pm Předmět: |
|
|
No a mel jsi v aute i ten AL8? Ten se choval jak? _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 7:05 pm Předmět: |
|
|
gebič napsal: | Pekny, ja bych taky rad konecne na nejakej laser narazil, jelikoz furt nevim jak by reagoval Target 550 Euro, ale pocitam, ze reakce budou stejne jako U V1.... |
No, s tím bych nepočítal...z testů vím, e V1 reaguje mnohem častěji na laser ne detektory Bel... Laser rozhodí Bela větinou v případě, kdy paprsek namířím přímo na detektor  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 7:08 pm Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | No a mel jsi v aute i ten AL8? Ten se choval jak? |
Nene, nejel se svým StarTrackem Ale mou montá jsme testovali o víkendu a předek je JTG a zadek změřitelný je, ale musí se vědět, kde je "díra" v pokrytí Na běný výstřel typu MP zadek není tímto typem přístroje změřitelný  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po listopad 05, 2007 7:15 pm Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | No a mel jsi v aute i ten AL8? Ten se choval jak? |
Nene, nejel se svým StarTrackem Ale mou montá jsme testovali o víkendu a předek je JTG a zadek změřitelný je, ale musí se vědět, kde je "díra" v pokrytí Na běný výstřel MP není zadek tímto typem přístroje změřitelný 
Naposledy upravil Eversober dne út listopad 06, 2007 7:16 pm, celkově upraveno 2 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
VlaK Člen klubu

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 8:24 am Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | VlaK napsal: | No a mel jsi v aute i ten AL8? Ten se choval jak? |
Nene, nejel se svým StarTrackem Ale mou montá jsme testovali o víkendu a předek je JTG a zadek změřitelný je, ale musí se vědět, kde je "díra" v pokrytí Na běný výstřel typu MP zadek není tímto typem přístroje změřitelný  |
JTG znamena co? Jam to Gun? To znamena, ze to ta pistole napise?! Asi se ptam trochu blbe, ale v tomhle jsem jeste lama... _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
mr_nitroz Pozorovatel
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 9:03 am Předmět: |
|
|
vlaku, JTG znamena myslim ze na merici rychlosti se nezobrazi rychlost i na minimalni vzdalenost. _________________ 50/90/130, vic ani kdyby trakare padaly! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 10:10 am Předmět: |
|
|
VlaK napsal: | JTG znamena co? Jam to Gun? To znamena, ze to ta pistole napise?! Asi se ptam trochu blbe, ale v tomhle jsem jeste lama... |
JTG = Jam To Gun = vozidlo přijede a k místu měření (lidaru) ani lidar ukáe rychlost. _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
x2005 Expert

|
Zaslal: út listopad 06, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
řidič BOB napsal: | Tak dneska jsem potkal v atci Vojenskou policii (na výjezdu na Louny u VÚ) s LTI a záznamovým zařízením s PDAčkem... Tak jsem udělal několik cvičných průjezdů s V1, která reagovala pokadé a to dokonce i kdy "střílel" opakovaně. Samozřejmě, e brzdit by nemělo ádný smysl, ale jako informace, e jsem měřen |
Podle videa odhaduji zdálenost při měření cca 60 metrů. To je teda mazec.
Třeba je to stejná parta jako tady http://antiradary-forum.com/viewtopic.php?t=501 _________________ Kancelář pro uvádění bájných příběhů na pravou míru..... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: út listopad 06, 2007 9:39 pm Předmět: |
|
|
x2005: No, VP smí měřit pouze u vojenských objektů a nebo v součinnosti s PČR, kdy VP měří a PČR kasíruje... zde kasa nebyla, ale důkazní materiál s hříníky mohla VP také postoupit příslunému obecnímu úřadu...nebo také to mohl být testík, jeliko se tam motalo hodně vojáků...
Vdzálenost dával různou...stalo se mi, e "vystřelil" během jednoho průjezdu i 3x...ale ve větině případů to byla tahle vzdálenost...která je tedy opravdu krátká! Tady pomůe jenom opravdu dobrá instalace, jeliko 60 m je smrtící vzdálenost  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|