Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Honza130 Pozorovatel

|
Zaslal: po srpen 13, 2007 9:03 pm Předmět: |
|
|
hehe no na metry nevim, ale jestli to tam znas tak pred tou svetelnou krizovatkou je vpravo zabradli a na nem reklama na LIDL, tak horizontal vetsinou az v krizovatce a vertikal pred tou reklamou ..
kdyz jsem jel z druhy strany tak je tam zase krizovatka.. horizontal az za ni, vertikal o dost driv jeste pred kriz..
zejtra tam pojedu asi znova tak "zmerim" presnejc takhle ti to asi moc nerekne... _________________ ValentineOne 3.863 vertikálně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: po srpen 13, 2007 9:04 pm Předmět: |
|
|
OK, dik. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út srpen 14, 2007 9:22 am Předmět: |
|
|
Pokud je to na odjezdu před tou křiovatkou, pak je to výborná detekce.... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza130 Pozorovatel

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
GIO Nováček

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 1:01 pm Předmět: |
|
|
Hele a co zadni čidlo - *vidi* ven nebo miři na zadni sedačky?  _________________ AR GT Q2, MIO 710+, V1 3.863 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza130 Pozorovatel

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 1:11 pm Předmět: |
|
|
cidlo vidi .. staci se podivat na videa co jsem daval do diskuze o zkusenostech s V1 a kdyz se prejede radar tak pak zacne svitit "zadni" sipka.. _________________ ValentineOne 3.863 vertikálně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GIO Nováček

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 3:45 pm Předmět: |
|
|
ja kdy ho tak dam miři mi na zadni sloupek - - aby pak neměl slabí detekci  _________________ AR GT Q2, MIO 710+, V1 3.863 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 3:54 pm Předmět: |
|
|
kadý AR chytá odrazy...přímý paprsek témeř nikdy  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
GIO Nováček

|
Zaslal: pá srpen 17, 2007 3:55 pm Předmět: |
|
|
to to su klidny - mou oferovat  _________________ AR GT Q2, MIO 710+, V1 3.863 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DavidU Nováček
|
Zaslal: so srpen 18, 2007 8:44 pm Předmět: |
|
|
no, tak jsem dneska dal ar normalne za slunecni clonu, a detekce pred zlichovskym tunelem mi prisla jeste vcasnejsi nez kdyz byl vertikal na pristrojovce, ikdyz musim podotknout ze to neni uplny horizontal, protoze ta slunecni clona ho tlaci jakoby nahoru takze ar smeruje spis do predni kapoty auta a jeste trochu naklonenej nalevobok ) takze trosku paskvil, nicmene vyzkousim pres den na opatovsky a uvidime |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Honza130 Pozorovatel

|
Zaslal: so srpen 18, 2007 9:13 pm Předmět: |
|
|
ja jsem na Opatovsky zkousel umisteni nad zpetnym zrcatkem a detekce byla slabsi nez pri vertikalnim u sloupku.. _________________ ValentineOne 3.863 vertikálně |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: ne srpen 19, 2007 1:58 pm Předmět: |
|
|
DavidU napsal: | no, tak jsem dneska dal ar normalne za slunecni clonu, a detekce pred zlichovskym tunelem mi prisla jeste vcasnejsi nez kdyz byl vertikal na pristrojovce, ikdyz musim podotknout ze to neni uplny horizontal, protoze ta slunecni clona ho tlaci jakoby nahoru takze ar smeruje spis do predni kapoty auta a jeste trochu naklonenej nalevobok ) takze trosku paskvil, nicmene vyzkousim pres den na opatovsky a uvidime |
Testy ve Zlíchovském tunelu nemaj příli velkou vypovídající hodnotu o vhodnosti polohy detektoru! Podle něj bych se určitě neorientoval...
Co se týká Opatovský, tady je to u lepejí, ale pořád není nad "kvalitně" schovaný ramer někde v autě...
Z mé zkuenosti: pro MP je detekce lepí na horizontal a pro PČR zase vertikal (testováno v Pze). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
huvo Kolemjdoucí

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: po září 17, 2007 2:31 pm Předmět: |
|
|
pekna prace jsem si dovolil jenom hodit obrazek rovnou pod tebe, aby se nemusel tahat z edisku...:-)
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: po září 17, 2007 3:02 pm Předmět: Re: Inspirace na vertikalni umisteni |
|
|
huvo: JJ takhle to řeí na vertikál asi dost lidí viz. http://antiradary-forum.com/videa/bel_uchyc2.jpg(já taky ) Nevím jestli to tak přijde jen mě, ale na té fotce vypadá Valentine v tom dráku docela mohutně. Nebo byl při focení foák blízko u V1? _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|