Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
stahovanie Pozorovatel
Založen: 24.7.2007 Příspěvky: 46 Bydliště: Vranov nad Topžou
|
Zaslal: st červenec 25, 2007 10:17 pm Předmět: Beltronics 965 us |
|
|
musim poznamenat z vlastnej skusenosti niektore "funkcie" Beltronicsu 965us verzie za 280usd. je pravda ze tento detektor dokaze zareagovat aj na nase Ramety, moja skusenost je ze v dostatocnom predstihu pocas odjazdu /cca.200-300m/ v zastavanej zone. Jedna vec co ma ukrutne rozculovala je nemoznost vypnut vsetky pasma okrem KA. Z praktickej skusenosti najviac hulaka K pasmo. Nie je mozne prejst z jedneho konca preova na druhy bez toho aby detektor stichol aspon na 5sekund! Neuponahlajte sa s kupou, tak ako som skoro ja urobil taku chybu ked mi znamy z USA zavolal ze v akej cene su 965ky. Nakoniec som sa rozhodol pre V1. Pride 1.8 takze dam vediet moje skusenosti :-) Uz mam dohodnutu seansu s kamosom dopravakom pri odstavenom radare s minimalnou dlzkou luca /10m/. Podla moznosti urobim aj videa V1 v euromode vs. Bel 945US
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 12:08 am Předmět: |
|
|
Ja nevim, proc si porad kazdy mysli, ze domaci prodejce ma zajem hlavne nekoho osidit, oskubat a kasle na zakaznika a jeho spokojenost. X-krat tady padlo, ze BEL 945/965 USA je v CR/SR nepouzitelny a BEL 995/RX65 USA je pouzitelny omezene, a stejne se musi o tom neverici Tomas presvedcit osobne!
Kdyz to tady takhle ctu, jak jsou USA detektory super a jak domaci prodejci detektoru sidi a podvadeji (bohuzel jsem dnes zjistil, ze nekteri to fakt delaji ), tak zacinam mit sam pochybnosti, jestli neziji minulosti a jestli nejsou nove detektory fakt natolik dobre, ze zadnou CZ upravu vlastne nepotrebuji. Pak ovsem staci 1 - 2 srovnavaci jizdy s novym "superUSAdetektorem" a zjistim, ze se naprosto nic nezmenilo a video na http://ar.kalenda.eu je porad aktualni! _________________ --- Výhradní distributor produktů Stinger v České republice ---
http://www.antiradary.cz , http://www.antiradary.com , http://www.valentineone.cz , http://www.antilaser.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 8:40 am Předmět: |
|
|
Tak jsem se podíval na to video a srovnání CZ verze a US. Je to mazec jaký je v tom opravdu rozdíl.Nechápu e to začalo pípat a potom nic a zase a u radaru.To je bída bídoucí.To kdo prodává je skoro podvodník  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 8:55 am Předmět: |
|
|
jedina vyhoda pre nas co mame ka-narrow verzie je to ze ked niekoho policajti chytia s US detektorom veria tomu ze detektory su k nicomu a nefunguju.. a tym padom sa tym ani dalej nezaoberaju
co sa tyka ostatnych veci - berte to tak ze clovek ktory sa o tieto veci nezaujima nevie co funguje a co nie.. a komu ma vlastne verit. ked ma smolu a natrafi na nesolidneho predajcu nema moznost zistit ze to co mu hovori je nezmysles. navyse ked sa k tomu pridaju informacie z testov alebo skusenosti od uzivatelov z usa je jasne co si kupi _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 9:10 am Předmět: |
|
|
Jojo svatá pravda.Já jsem se nechal taky napálit kdy mi prodali V1 FW 3.826!!!!!!!a tvrdili e nastavení si musím sehnat a já sehnal a nefungovalo.Tak vráceno po 3 měsících nervů.U nikdy více.!!!!!  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
AntiRadary.cz Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
řidič Lukyn Expert
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 9:43 am Předmět: |
|
|
jojo ale u je to pryč.Ve vyřeeno.U jsem rád e je to za mnou a mám to co jsem chtěl. Proto vem doporučuji koupi tady v ČR ale od lidí kteří tomu rozumí a věnují se tomu.  _________________ :-) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: čt červenec 26, 2007 1:20 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | Ja nevim, proc si porad kazdy mysli, ze domaci prodejce ma zajem hlavne nekoho osidit, oskubat a kasle na zakaznika a jeho spokojenost. |
Nevědomost a závist  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stahovanie Pozorovatel
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 9:02 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | Ja nevim, proc si porad kazdy mysli, ze domaci prodejce ma zajem hlavne nekoho osidit, oskubat a kasle na zakaznika a jeho spokojenost. X-krat tady padlo, ze BEL 945/965 USA je v CR/SR nepouzitelny a BEL 995/RX65 USA je pouzitelny omezene, a stejne se musi o tom neverici Tomas presvedcit osobne!
Kdyz to tady takhle ctu, jak jsou USA detektory super a jak domaci prodejci detektoru sidi a podvadeji (bohuzel jsem dnes zjistil, ze nekteri to fakt delaji ), tak zacinam mit sam pochybnosti, jestli neziji minulosti a jestli nejsou nove detektory fakt natolik dobre, ze zadnou CZ upravu vlastne nepotrebuji. Pak ovsem staci 1 - 2 srovnavaci jizdy s novym "superUSAdetektorem" a zjistim, ze se naprosto nic nezmenilo a video na http://ar.kalenda.eu je porad aktualni! |
to nikto netvrdi ze domaci predajca chce niekoho oblbnut. ci sa ti paci, alebo nie, napisla som ti pravdu. nepolemizujem o tom ako bol nastaveny radar a pod.
skratka piplo to v dostatocnom predstihu. nic menej a nic viac. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: so červenec 28, 2007 9:35 pm Předmět: Re: Beltronics 965 us |
|
|
stahovanie napsal: | Jedna vec co ma ukrutne rozculovala je nemoznost vypnut vsetky pasma okrem KA. Z praktickej skusenosti najviac hulaka K pasmo. Nie je mozne prejst z jedneho konca preova na druhy bez toho aby detektor stichol aspon na 5sekund! |
To by mne pak zajímalo, jak se dá spolehlivě rozeznat falený poplach od prvního pípnutí na Ramer  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
stahovanie Pozorovatel
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 10:10 am Předmět: Re: Beltronics 965 us |
|
|
řidič BOB napsal: | stahovanie napsal: | Jedna vec co ma ukrutne rozculovala je nemoznost vypnut vsetky pasma okrem KA. Z praktickej skusenosti najviac hulaka K pasmo. Nie je mozne prejst z jedneho konca preova na druhy bez toho aby detektor stichol aspon na 5sekund! |
To by mne pak zajímalo, jak se dá spolehlivě rozeznat falený poplach od prvního pípnutí na Ramer  |
KA pasmo pipa inac ako ostatne  _________________ V1 3.863 (uz mi ho ukradli)
novy 3.872
LI team  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Eversober Expert
|
Zaslal: po červenec 30, 2007 1:18 pm Předmět: |
|
|
stahovanie: to je pravda  |