| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
rob3rt Člen klubu

|
Zaslal: čt březen 25, 2010 5:15 pm Předmět: |
|
|
docela smůla potkávat tolik asiatů (pokud to tedy není synonymum pro idiot (ale to je taky smůla))
http://www.youtube.com/watch?v=AAK2jiQYeLo
tak nejdřív jsem nepochopil červeného fabiatika, který nejenome nesvítil, ale jetě asi přemýlel co má koupit a zdroval (e ja blbec ty lidi poutim, měl jsem se tam narvat) no a druhej expert v peotu asi čekal, e ho přeskočím
http://www.youtube.com/watch?v=I0h2SqHV9UY
lidi vůbec nekoukají na značky a vjedou do zákazu mimo MHD... se změní způsob vedení křiovatkou a já jedinej jedu podle značek (ale zase jsem se dostal před ně, protoe čekali v zastavce za tramvají ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
gebič Anonymní
|
Zaslal: út duben 06, 2010 1:34 pm Předmět: |
|
|
Po narazkach nekterych uzovatelu tohoto fora, sem uz videa davat nebudu... Jelikoz kdyz me nekdo srovna s ridicem, ktery vytlacil mazdu z dalnice, tak to asi v ty palici nema srovnany.... Proto kdo chce videa dale videt, staci najet na youtube a profil gebic...  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: út duben 06, 2010 3:52 pm Předmět: |
|
|
Gebič prd na to. Komu se to nelibi, tak sem prece nemusi nic davat a natoz prispivat, nebo cokoli komentovat
Jedu si takhle s tehotnou manzelkou ani ne 30km/h a ze zakrytu zaparkovaneho auta vybehne dite za matkou (nebo kdo to byl, ale nesjpis hloupa matka) ktera ho zavola k sobe. Vite co vam blikne vsechno hlavou... dupnout na brzdu a zranit sve blizke a nebo to napálit do ditete. Nastesti tim ze jsem nejel rychle se povedl kompromis kdy se prebihajici dite jen olizlo o naraznik a bezelo dal a vsichni delali jakoze se prece nic nestalo. Jen velikonocni beranek spadl ze sedacky, ale taky to prezil :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=JUP8lYBaqHc _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rob3rt Člen klubu

|
Zaslal: út duben 06, 2010 4:02 pm Předmět: |
|
|
| LUB napsal: | Gebič prd na to. Komu se to nelibi, tak sem prece nemusi nic davat a natoz prispivat, nebo cokoli komentovat
... a ze zakrytu zaparkovaneho auta vybehne dite za matkou (nebo kdo to byl, ale nesjpis hloupa matka) ktera ho zavola k sobe...
http://www.youtube.com/watch?v=JUP8lYBaqHc |
Neuvěřitelné jak jsou některé matky hloupé, tuto situaci opravdu nezávidím. 'Dobré' je také kdy tyto matky strkají do vozovky nejprve kočárek a a pak se rozhlíejí.
Jinak souhlasím, komu se gebičův styl nelibí, at na jeho videa nekouká, to je jednoduché :-) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Céda Člen klubu

|
Zaslal: út duben 06, 2010 7:04 pm Předmět: |
|
|
Tvl...  _________________ Čest a síla |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
bpavel Pozorovatel
|
Zaslal: čt duben 08, 2010 9:25 pm Předmět: |
|
|
Mě by zajímalo jestli má tu limuzínu opravdu pořádně naletěnou, koda e jsi ho nezkusil změřit  _________________ STI-R a LI |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
davidt Člen klubu
|
Zaslal: čt duben 08, 2010 11:06 pm Předmět: |
|
|
delete
Naposledy upravil davidt dne st leden 04, 2012 3:14 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rob3rt Člen klubu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
LUB Expert

|
Zaslal: so duben 10, 2010 10:07 am Předmět: |
|
|
Predjizdet pres V01a, V13a a v tahle zatacce ... zvlast kdyz ridic vedel ze se blizi ke krizovatce se semaforama... tohle nikdy nepochopim... a co si pomohl? Auto ktere predjel jelo jinam a dokonce z krizovatky mohlo odjet driv Navic pres pul mesta jsem se stejne tahl za dotycnym autem krokem, protoze byla spicka kdy lide jezdi z prace. Ale zrejme to stalo za to
http://www.youtube.com/watch?v=2YZcWWomUIo _________________
Výbava v mém autě: □□□□□□
(kdo nemá čisté svědomí vidí bohu?el jen čtverečky) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rob3rt Člen klubu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
shwaara Expert

Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so duben 24, 2010 8:22 pm Předmět: |
|
|
To poslední vypadá jako břeanské údolí... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rob3rt Člen klubu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
rob3rt Člen klubu

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: pá červen 04, 2010 7:11 am Předmět: |
|
|
Ty BUS pruhy to je ale hovadina nevídaná, občas tam jezdím, ale vymyslet tohle je na likvidaci té křiovatky, to se fakt nevidí....
Mimochodem, tenhle trend je teď čím dál častějí a za chvíli ta Praha bude opravdu neprůjezdná, protoe celou Prahou povede jenom jeden pruh, druhý bude BUS. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|