|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Josef Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
msp_x Expert

|
Zaslal: pá prosinec 29, 2006 8:42 pm Předmět: |
|
|
On je zde totiz rozdil mezi skutecnou frekvenci lokalniho oscilatoru u detektoru a frekvenci merenou u schvalovaciho procesu. Vyhledal jsem na internetu predpis CFR 15.109(h) (zminovany v reportech na FCC ID), ktery rika:
(h) Radar detectors shall comply with the emission limits in paragraph (a) of this section over the frequency range of 11.712.2 GHz.
Takze 11.712.2 GHz je jen pasmo, kde se testuje vyzarovani a toto pasmo nema zadnou primou souvislost se skutecnou frekvenci detektoru. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: so prosinec 30, 2006 11:08 am Předmět: |
|
|
Je pravda, e v detektoru je mnoho frekvencí se kterými detektor pracuje, ale testuje se vyzařování v hlavních pásmech, ve kterých detektor pracuje (jinak by to nemělo smysl testovat frekvence, na kterých detektor nepracuje a tudí ani nevyzařuje). Na uvedeném odkazu se mluví o 15GHz, ale tahle stránka je stará několik let, take to není novinka. Nicméně mám 100% ověřeno, e detektory ruí 10Ghz datové přenosy i kdy to bude nějaký subharmonický kmitočet. Detektory kadopádně musí detekovat poměrně iroké spektrum záření od 10GHz (X-pásmo) do 34GHz (Ka pásmo) take pro blem s ruením musí zákonitě nastávat. Myslím e oba nemáme dostatek údajů pro nějaké závěry, nakonec to není ani důleité, protoe dedukovat co ruí detektor lze pouze měřením. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
msp_x Expert

|
Zaslal: so prosinec 30, 2006 1:15 pm Předmět: |
|
|
Josef napsal: | Je pravda, e v detektoru je mnoho frekvencí se kterými detektor pracuje, ale testuje se vyzařování v hlavních pásmech, ve kterých detektor pracuje (jinak by to nemělo smysl testovat frekvence, na kterých detektor nepracuje a tudí ani nevyzařuje). |
A to je prave ten omyl. Ono je totiz uplne jedno, ze vyzaruje na 15GHz a jinde. Ono se jen overuje, aby nevyzaroval na tech 12GHz (jak pravi predpis), coz bez problemu plni :-)). Pravdepodobne predpis ze starsi doby, kdy tuto frekvenci pouzivala vetsina detektoru.
Josef napsal: | Na uvedeném odkazu se mluví o 15GHz, ale tahle stránka je stará několik let, take to není novinka.
-- cut --
Myslím e oba nemáme dostatek údajů pro nějaké závěry, nakonec to není ani důleité, protoe dedukovat co ruí detektor lze pouze měřením. |
Souhlas s tim, ze pro ucely urceni zdroje ruseni to neni prislis dulezite. Ja to uvedl jen pro upresneni. Tem 15GHz ale verte (presneji 14.5-15.5GHz), krome drive uvedenych odkazu jsem si to ze zvedavosti jeste osobne overoval spektralnim analyzatorem.
Jelikoz toto vlakno je primarne o V1, tak V1 ma 1. lokalni oscilator pracujici na 14.1-15.16GHz a 2. lokalni oscilator pracuje na 5.3 GHz (BEL ma 4GHz). |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Robert Expert

|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Josef Anonymní
|
Zaslal: út leden 02, 2007 2:22 pm Předmět: |
|
|
Myslím, e výroba nic nezmění a frekvencí ve vzduchu bude neustále přibývat, take to bude spí jetě horí. Jde o to, aby detektor byl schopen odliit policejní radar od datových přenosů a to lze jenom analýzou signálu pomocí firmware. Díky analýze se ovem zmenuje citlivost detektoru, protoe ten potřebuje právě nějaký čas pro tuto analýzu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
bobek Pozorovatel

|
Zaslal: st leden 24, 2007 1:15 am Předmět: |
|
|
Tak pro ty, kteří někdy jezdí do vesnice jménem Brno. Velký falený poplach mám na začátku ulice Cejl pod Maliňákem. Je tam výková budova Výzkumného ústavu čehosi, a fal. poplach je pravidelně asi v úseku 250 metrů. Má ho tam i kolegův BEL 945CZ. Při pohledu na střechu té budovy- je tam antén jak na Bajkonuru. Dalí fal. poplachy se projevují pouze vteřinovým kváknutím na těchto místech. Ulice Poříčí u haly Rondo a příjezd z ulice Nové Sady 2-3 vteřinové kváknutí.
Za Bohunickým pitálem také vteřinové kváknutí. Stará Osada také, na vech třech místech i kolegova 945CZ. Je dalích asi 5 míst, kde jeho 945CZ bouří a já mám s V1 klid. Ale mohl by mi někdo vysvětlit situaci na Minské 63? Falený poplach na laser na maximum. Otočil jsem se tam jak magor asi estkrát, a bylo to jenom před tím jedním barákem. Kdy jsem před ním zůstal stát, Valda chtěl vyhópnót z dráku. A to poprvé jedoucí zespodu jsem se lek, a mi změk a dělal jsem s Omegou svíčku. Tak pokud někdo pojedete do Brna, a u s V1 nebo Belem, rád Vás uvidím. Jo jetě musím dodat, e moje V1 reaguje na IR přisvícení na křiovatce Kounicova-Kotlářská, kde je hlídaná červená. Ale na úsekovým na Sportovní ani hovinko. _________________ Valentine 1 v.1.8 POP2, fw. 3.858 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
ragamix Expert

|
Zaslal: čt únor 22, 2007 7:06 pm Předmět: |
|
|
toto asi neni najlepsie miesto na tuto otazku ale predsa - bol niekto z vas s v1 v bratislave? zaujima ma ako to tu vyzera s falosnymi poplachmi. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|