Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Karel Kolemjdoucí
|
Zaslal: so prosinec 01, 2007 9:55 pm Předmět: Brno Sportovní ulice |
|
|
Chtěl bych dát info e v Brně na křiovatce Sportovní a Pionýrská /u starého zimáku/ je čerstvě nainstalováno asi 12 kamer.Take to tam bude asi hodně nebezpečný.Zatím to asi nefunguje. Kdo ví víc? |
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 11:14 am Předmět: Re: Brno Sportovní ulice |
|
|
Karel napsal: | Chtěl bych dát info e v Brně na křiovatce Sportovní a Pionýrská /u starého zimáku/ je čerstvě nainstalováno asi 12 kamer.Take to tam bude asi hodně nebezpečný.Zatím to asi nefunguje. Kdo ví víc? |
Byl to hodne kritickej usek co se tyka prujezdu na cervenou, stavalo se tam taky hodne dopravnich nehod pri odbocovani. Takze bych to tipoval na lepsi sledovani provozu, mozna i nejaka dopravni situace...
A kdyby dali krizovatku jako usekovku, casto tam z vrchu proletim docela rychle, abych to stih :-) _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
snail Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
VlaK Člen klubu
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 2:33 pm Předmět: |
|
|
Jak pojedu okolo, kouknu se a zkusim udelat foto, co to je zac... _________________ No pain no gain. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: ne prosinec 02, 2007 7:28 pm Předmět: |
|
|
Tohle na mne blikalo jednou v noci v jedné malebné německé vesničce! Brr, to oranové světlo bylo ale nepříjemné...málem jsem se v tom kilu třicet vyflákal do echt německého plůtku
A druhý den hurá na úřad na výměnu SPZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
bobek Pozorovatel
|
Zaslal: po prosinec 10, 2007 4:43 pm Předmět: |
|
|
Začal jsem to zkoumat, u kdy se tam objevily jenom holý ráhna na sloupech. Ve nasvědčovalo tomu, e to bude detekce průjezdu na červenou. V zápisu z RMB ze dne 2.10.2007, bod č. 9, je to potvrzeno http://www.brno.cz/main/dokumenty/rmb/20071002-rmbR5_39.htm
Ale je tam jetě jedna věc. Asi před necelými dvěma měsíci se vedle koncových kamer starého úsekového měření na Sportovní u Kociánky objevily vlevo dvě nové kamery. Vypadalo to buď na systém sledování odcizených vozidel, nebo na začátek nového úsekového měření. Přestoe jsem tam v noci za dopravního klidu slídil jak ohař, ádné dalí koncové kamery jsem nenael ani ve směru nahoru směr Husovice, ani u Boby centra. A někdy minulý týden se objevily za Boby centrem, asi 150 m před křiovatkou Sportovní-Pionýrská-Drobného na silnici v obou jízdních pruzích čáry značící konec úsekového měření a za nimi na sloupu kamera s infra přisvícením. Kamera je pouze jedna, ale sleduje evidentně oba pruhy a je umístěna přesně nad bílou čárou, dělící pravý a levý jízdní pruh.
Staré úsekové měření provozuje PČR a zřejmě klesla výtěnost, tak firma CAMEA vyla policii vstříc a jsou teď dvě úsekovky za sebou.
Pokud by si toto nové ÚM objednalo město, bylo by odhlasováno někde v letoních zápisech z RMB. Nikde jsem to vak nenael.
Pokud by někdo měl monost to přes den nafotit, tak sem potom fota přidejte. Já se bohuel přes den do Brna vůbec nedostávám a v noci je focení o ničem _________________ Valentine 1 v.1.8 POP2, fw. 3.858 |
|
Návrat nahoru |
|
|
bobek Pozorovatel
|
Zaslal: čt únor 14, 2008 4:34 pm Předmět: |
|
|
Tak je tu nové úsekové měření na příjezdu do křiovatky od Boby centra. Komu skočí v dálce zelená a podvědomě lápne na plyn aby ji stihl, má smůlu. A to jetě aby více vydělali, osadili zde minulý týden na posledních 200 metrů značku 50. Bývalo tam 60, ale takhle parchanti víc vydělají .
A křiovatka je navíc kompletně osázená záznamovým zařízením průjezdu na červenou, jak u jsem psal výe. _________________ Valentine 1 v.1.8 POP2, fw. 3.858 |
|
Návrat nahoru |
|
|
|