Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Rullez Pozorovatel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: st leden 17, 2007 3:33 pm Předmět: |
|
|
Hnedka bych do toho sel.. . Ale rikam si kdyz vedne budou fotit s laserem, jestli to pomuze nebo ne, ale urcite bych do toho sel... .
Kdyz by to nekdo objednal, urcite bych si jeden vzal na zkousku.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: st leden 17, 2007 3:58 pm Předmět: |
|
|
Takové přípravky větinou fungují při focení ze strany (ve větím úhlu). U nás úsekové měření fotí shora, take myslím, e by to bylo nepouitelné. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: st leden 17, 2007 5:48 pm Předmět: |
|
|
pokial je to ucinne zo strany a je to v spreji je snad jedno ci je odchylka do prava/lava alebo hore nie?
inak pochopil som to tak ze sa musi pouzit blesk takze pouzitelne snad len v noci _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Josef Anonymní
|
Zaslal: st leden 17, 2007 11:33 pm Předmět: |
|
|
Ano sprej je pouze na blesk. Nael jsem tam i folii, která dokáe polarizovat světlo obou rovinách, take by to mohlo být pouitelné i pro nae úsekové kamery.
http://www.phantomplate.com/photoshieldeuro.html |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: st leden 17, 2007 11:37 pm Předmět: |
|
|
Takze jenom pri pouziti blesku to funguje, tedy v noci nebo i pres den?? Ja si rikal, ze bych zainvestoval... jelikoz me tyhle spreje vzdy lakaly, jen jsem si rikal, ze to nikdy nevyuziji a rok od roku si rikam hura koupit si ho.. Ale aby to nebyly vyhozene many..
Naposledy upravil gebič dne st leden 17, 2007 11:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Rullez Pozorovatel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
diesel Pozorovatel
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 11:42 am Předmět: |
|
|
To je stará věc, dá se to koupit i u nás. Já osobně to nezkouel, ale pár kámoů ano a výsledek je ten, e je to na nic _________________ Stealth ...
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Fugo Pozorovatel
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 6:48 pm Předmět: |
|
|
Známej to také má skladem a skutečně to funguje jen za pouití blesku jinak nee. _________________ V1 3.863 vertikál
Blinder M20 |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 8:31 pm Předmět: |
|
|
Fugo napsal: | Známej to také má skladem a skutečně to funguje jen za pouití blesku jinak nee. |
A blesk pres den? Tedy videl jsem uz jak bleskalo auto i za dne... |
|
Návrat nahoru |
|
|
AntiRadary.cz Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: ne únor 24, 2008 9:23 pm Předmět: |
|
|
Antiradary BEL napsal: | A krasne si tim zvysite odrazivost RZ, takze pres den bude mit LIDAR lehci praci!
Je to presny opak Veilu. |
Takze jednim slovem uplne na pi.. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Robert Expert
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Rullez Pozorovatel
|
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: ne březen 30, 2008 12:22 pm Předmět: |
|
|
Jo, presne to jsem chtel, magnetickou RZ. Ma to nekolik ALE. Magneticka RZ je samozrejme nelegalni, nema reflexivni vrstvu, ochranné znaky, predepsanou velikost pisma, atp., coz je videt na prvni pohled. Super vyhoda je rychla a jednoducha de/instalace. Ja to chtel poresit tim zpusobem, ze bych dal dovnitr narazniku magnety, aby udrzely znacku i pres naraznik. Musely by byt ale super silny. Pak jsem prisel na nedostatek. RZ neni zelezna, ale hlinikova. To by znamenalo nutnost ji podlepit magnety, kvuli kterym by od narazniku odstavala... Tak jsem ji radsi sundal a uzival si 8mesicu pohadkoveho klidu _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
|