|
|
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
lada hadicka Kolemjdoucí
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 2:33 pm Předmět: Valentine One firware 3.871 a vyí |
|
|
Na internetu se objevily některé nové informace ohledně nových verzí Antiradarů Valentine One firmware 3.871 a vyí. Jeliko se o mikrovlnou techniku a hlavně antiradary dlouhou dobu zajímám a nikdo zatím nic konkrétního o této nové verzi nenapsal, tak jsem se pokusil něco o těchto antiradarech zjistit.
Po dlouhém přemlouvání asistentek firmy Valentine Research jsem byl přepojen na technické oddělení, kde mi bylo řečeno pouze to, e se jedná o hardwarově i softwarově přepracovaný detektor mikrovlnného signálu a to s rozířením frekvence v pásmu Ka 34,00 GHz na +/- 100MHz. To bylo bohuel ve, co mi technik řekl.
A tak mi to nedalo a jeliko zatím mi tuto novou verzi detektoru z místních prodejců nikdo nenabídl, tak jsem si ji objednal přímo ze států, abych mohl porovnat, zda to tak je, jak mi to bylo řečeno technikem s Valentine Research.
Po rozdělání nového detektoru čísla S/N: 0385350973 verze firmware 3.871 jsem zjistil, e jde opravdu o kompletně hardwarově přepracovaný detektor. Teplotní kompenzace vstupní Vf části je oproti starí verzi zakomponovaná přímo do základní desky s elektronikou a to přímo v hliníkovém odlitku antény.Tím se určitě zlepilo nebo spí úplně odstranilo případné teplotní rozlaďování detektoru a to hlavně v letních měsících, o které se na internetu v poslední době hodně psalo. Při praktických testech citlivosti na stacionární i mobilní radary s porovnání se starí verzí firmware 3.864, se posunula nová verze detektoru o jeden dílek kupředu, co v reále dělá nějakých 50-60m k dobru. Hlavně co mě potěilo nejvíc je, e zmizely falené poplachy v místech, kde byli normálně se starou verzí. Co se týče rozíření pásma Ka 34GHz z +/- 40MHz na +/- 100MHz jsem zatím neměl monost ověřit. Ale to bude dalí část testů, na které se chystám. Podle Valentine Research jde o nejlepí verzi antiradaru jakou kdy vyrobily: ,,you aleready have our best Uvidíme, co ukáou dalí testy a hlavně citlivostní srovnání s konkurencí.
Podle mne, ale Valentine One s těmito zásadními úpravami má před ostatními detektory a hlavním konkurentem Beltronics RX 65 Euro opět hodně navrch. |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 2:35 pm Předmět: |
|
|
Ano, prodejce Jirko, to jsi nam sdelil uz tady: http://www.antiradary.net/forum-diskuse/ . Jeste nejaky prizemni pokus, jak zvysit prodeje? _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
Výbava od www.antiradary.net
Jsem radarově senzitivní |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 7:56 pm Předmět: |
|
|
Tak odkrej tvar? |
|
Návrat nahoru |
|
|
emc Expert
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 8:05 pm Předmět: Re: Valentine One firware 3.871 a vyí |
|
|
lada hadicka napsal: | Při praktických testech citlivosti na stacionární i mobilní radary s porovnání se starí verzí firmware 3.864, se posunula nová verze detektoru o jeden dílek kupředu, co v reále dělá nějakých 50-60m k dobru. |
3.871 se mi zdála dobrá, ale musela mít nějaké mouchy, e byla tak rychle nahrazena 3.872.
U 3.872 je infra citlivost zvýena natolik, e se z V1 stal infra detektor pohybu. Čili funkce naprosto k ho.nu.
lada hadicka napsal: | Podle Valentine Research jde o nejlepí verzi antiradaru jakou kdy vyrobily: ,,you already have our best Uvidíme, co ukáou dalí testy a hlavně citlivostní srovnání s konkurencí. |
Nechci ti kazit radost, ale "our best" to napíe i na 3.863.
lada hadicka napsal: | Podle mne, ale Valentine One s těmito zásadními úpravami má před ostatními detektory a hlavním konkurentem Beltronics RX 65 Euro opět hodně navrch. |
Ani bych neřekl. Spolehlivost detekce nebyla zatím prokázána. Jsem zvědav, jak se V1 projeví v letní sezóně 2009 u BOBa.
P.S. Tipoval bych Tě na VPE, JHO, JVA... |
|
Návrat nahoru |
|
|
gebič Anonymní
|
Zaslal: pá listopad 14, 2008 9:35 pm Předmět: |
|
|
A co falesny laserovy poplachy v enormnim mnozstvi, co nam k tomu reknete pane Hadicka alias Jirka? |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
Založen: 16.2.2007 Příspěvky: 1529 Bydliště: adresa místa trvalého pobytu na území České republiky
|
Zaslal: so listopad 15, 2008 12:12 am Předmět: |
|
|
Radsi se na nic neptejte a jen napiste sve poznatky, nebo se to zas rozpouta flame.... _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
Eversober Expert
|
Zaslal: ne listopad 16, 2008 8:29 pm Předmět: |
|
|
...pěknej pokus o PR
Ale troku průhlednej |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubo Pozorovatel
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 7:17 pm Předmět: BEL JE NEJ!!! |
|
|
POZOR! Tento problém se vyskytl ji i u poslední verze detektoru Valentine One 3.872! Nevěřte tedy lím prodejců, kteřé tvrdí, e byl problém odstraněn.
Vzhledem k ne uplně ideálním parametrům Ka Narrow pásem tohoto detektoru, konkrétně části 34,0GHz +/- 40MHz, se často stává, e detektor Valentine One vyhlásí poplach, po pár vteřinách vyhodnotí signál radaru jako falený a signalizaci radaru přeruí. To ve v lepím případě. Někdy radary typu Ramer s pracovní frekvencí spadající do spodní nebo vrchní části frekvenčního rozsahu (34,0GHz +/- 100MHz) nedetekuje vůbec!
Adresa: AntiRadary.NET - Robert atník, Na Sekyrce 1392/2, 160 00 Praha 6
Parkování před objektem zajitěno
Beltronics je nejlepí, my to vichni víme!!! |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 7:54 pm Předmět: |
|
|
zacina mi to tu pripominat garaz v "starych znamych casoch" .. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
Lubo Pozorovatel
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 8:01 pm Předmět: |
|
|
ragamix napsal: | zacina mi to tu pripominat garaz v "starych znamych casoch" .. |
Jo jo, bohuel je to tak!
Naposledy upravil Lubo dne pá listopad 28, 2008 8:37 pm, celkově upraveno 1 krát. |
|
Návrat nahoru |
|
|
ragamix Expert
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 8:16 pm Předmět: |
|
|
si nepochopil co som chcel povedat..
...ale myslim ze uz stacilo. _________________ | www.bezpokut.sk | STINGER je legálny, radarové detektory nie! |
|
Návrat nahoru |
|
|
shwaara Expert
|
Zaslal: pá listopad 28, 2008 9:45 pm Předmět: |
|
|
OK, dohodneme se, ze na idioty nebudeme reagovat. S idioty se nebavime. _________________ Vše, co píšu, jsou výmysly, které se nezakládají na pravdě. Vymýšlím si, abych byl zajímavější.
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|